- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
A gépem nem indul. Vagyis nem megfelelően.
Benyomom a gombot, felpörög minden. Van kép, elkezd tölteni. Majd egyszer csak monitoron megjelenik, hogy alvómód. Onnantól semmi. Ventilátorok pörögnek, ledek világítanak, de nem tudom még csak újraindítani, kikapcsolni sem. Csak akkor ha áramtalanítom, vagy a tápot kapcsolom le. Változó, hogy meddig jut el betöltésnél. Legtovább a Win 7 jelszóig jutott, de általában az Achi driveres képnél jön elő ez. (MSI 770 C-45)
Ha áramtalanítom, majd újra visszakapcsolom, akkor maximum közeli fordulaton elkezdenek pörögni a ventilátorok, de ekkor már képet nem ad, leállítani gombbal itt sem tudom.Amikor megnyomom a bekapcsolást egyet pittyen. (Beep code szerint ez a sikeres boot.) Ha VGA nélkül indítom, akkor aszerint pittyeg, egy hosszú két rövid.
Kicsit égett szag is érezhető a szobában bekapcsolás után. Nem túl erős. Húgom használta a gépet tegnap, azt mondta egy kicsit otthagyta a gépet, aztán "alvó módba" állt a gép, nem tudott vele mit csinálni.
Alaplapra vagy tápra gyanakszom. Bár egyértelmű jelet nem ad egyik sem, hogy valami baj lenne vele. Legalább is számomra.
Próbáltam egy rammal, ram nélkül, hdd nélkül, VGA nélkül. USB3 kártyát kiszedtem. A hiba nem oldódott meg.
Mi tévő legyek? Várom a tanácsokat, ötleteket. Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 750w Gold
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Asztali PC , i5 7500 , GTX 1660 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Eladó gamer pc
- GAMER PC! i5-10400F / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD / 600W
- 10th gen i5 + rx580 8gb config eladó
- Asus H110 alaplap+ i7 6700 gyári hűtővel kifogástalan állapotbam
- 2K GAMER PC-ASUS TUF B450/ AMD RYZEN 5 2600X/ RTX 3070/ 16GB/ 240GB SSD + 1TB HDD/ 700W GOLD
- Apple Mac Mini M1 8GB/256GB, ÚJ!
- Új Garanciális RGB Gamer PC//I5 12500, 16GB 3200MHZ, RX 6600XT, 240 és 512GB SSD Használatra készen!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest