Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FraizerMoon

csendes tag

Sziasztok!

Nemrégiben vásároltam egy új számítógépet, egy teljesen egyedi konfigurációt,amit én válogattam, és az üzletben szerelték össze, tehát én már készen kaptam meg.

GÉPHÁZ: CORSAIR CARBIDE 500R
    ALAPLAP: ASUS MAXIMUS VI HERO
    TÁPEGYSÉG: CORSAIR TX850M V2 PSU
    PROCESSZOR: INTEL CORE I7-4770K HASWELL
    VIDEÓKÁRTYA: SAPPHIRE RADEON HD7970 3GB VAPOR-X
    SSD MEGHAJTÓ: CORSAIR 240GB SSD FORCE3 GS
    BELSŐ MEREVLEMEZ: WD CAVIAR GREEN 2TB
    OPTIKAI MEGHAJTÓ : ASUS DRW-24B5ST
    SZÁMÍTÓGÉP HŰTŐ : COOLER MASTER HYPER 412 SLIM
    RAM: CORSAIR VENGEANCE DDR-3 8GB/1866 KIT LP RED

Jelenleg a gépemen Windows 8 fut, és hát pár héttel ezelőtt egy szép kis kékhalál jött elő játék közben kb 5 perc után: "whea uncorrectable error"
    Mivel nem vagyok egy nagy gépzseni, ezért fogalmam sincs mit jelent, jelenleg most nem tudok szolgálni semmilyen képanyaggal mert azóta újratettem a rendszert.
    Ehhez az alaplaphoz nemrég jött uj bios frissités, azt megcsináltam és miden drivert feltettem, ami a legújabb, (igaz a vga-nál Béta verziót raktam fel), és ennél az alaplapnál, az advanced settings-be 3 féle lehetőség van. egy power saving, egy normal, és egy asus optimal, és ami a legérdekesebb , h az utóbbinál csinálta ezt a kékhalált, tehát az optimal-nál, és ma ujra megnéztem , és már be se tölti az op.rendszert, azonnal kékhalál, és folyamatosan újraindul, de ha normál-ra teszem, akkor minden működik jól !

kérdés, mint laikus: nem hibázhattak valamit az összerakásnál, hogy azért nem indul el az a funkció?

A válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák