- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- TV antenna és jelerősítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12263 üzenetére
Ahogy Nfree is írja, sok cheat gyanús eset, durva lerammolás lesz a rossz szinkronizáció, lag miatt.
De tény hogy van annnyi cheater hogy fel tudja baszni az ember agyát rendesen.Én ha nagyon egyértelmű, durva cheatet látok, akkor "hohó, ez egy másik játék, én nem erre jelentkeztem be" felkiáltással kinyomom ALT+F4-el. (ha újraindítod akkor már gyorsabban betölt) Aztán pár szállal több cigi marad a dobozban másnapra.
Tiszta versenyben ha legyőznek, akkor kalapot emelek a másik ügyessége előtt és beírok magamnak egy vereséget Egy cheater ezt nem kapja meg tőlem.
Bár néha tudok örülni nekik, ha sok poweruppal spórolós - nem én nitrózok először - futam után feltűnik egy.
Mehet a rekorddöntés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest