- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12263 üzenetére
Ahogy Nfree is írja, sok cheat gyanús eset, durva lerammolás lesz a rossz szinkronizáció, lag miatt.
De tény hogy van annnyi cheater hogy fel tudja baszni az ember agyát rendesen.Én ha nagyon egyértelmű, durva cheatet látok, akkor "hohó, ez egy másik játék, én nem erre jelentkeztem be" felkiáltással kinyomom ALT+F4-el. (ha újraindítod akkor már gyorsabban betölt) Aztán pár szállal több cigi marad a dobozban másnapra.
Tiszta versenyben ha legyőznek, akkor kalapot emelek a másik ügyessége előtt és beírok magamnak egy vereséget Egy cheater ezt nem kapja meg tőlem.
Bár néha tudok örülni nekik, ha sok poweruppal spórolós - nem én nitrózok először - futam után feltűnik egy.
Mehet a rekorddöntés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lightyear - befektetési app
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest