Hirdetés
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Raspberry Pi
- Milyen processzort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Nezd meg mennyire melegszik a geped. En pl laptoprol nyomom es hat ugye mostansag az irdatlan meleg nem tesz jot neki (szobaban is 28-30fok van nalam
), nagyon vigyazni kell nehogy tulmelegedjen a videokari vagy a processzor, amellett hogy szaggatni fognak a jatekok ki is nyirhatod a geped. Normalis idojaras mellett jatekkal max 60-65 fokra szokott nalam melegedni a videokari, az elmult napokban viszont mar fel ora jatek utan is 74 fokot mertem (Spec Ops: The Line-al sikerult produkalni, NFS-el max 70re ment fel), szoval nem is nagyon eroltetem mostanaban a dolgot. NFS helyett inkabb League of Legends-et nyomom (nemreg kattantam ra) mert joval kisebb a gepigenye es nem hajtja annyira a gepet. 
Új hozzászólás Aktív témák

- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Lassan letelik a szünetem , megint összehozhatnánk valami össznépi gurulást , jó lenne egyeztetni valamit s rákészülnék. 
), nagyon vigyazni kell nehogy tulmelegedjen a videokari vagy a processzor, amellett hogy szaggatni fognak a jatekok ki is nyirhatod a geped. Normalis idojaras mellett jatekkal max 60-65 fokra szokott nalam melegedni a videokari, az elmult napokban viszont mar fel ora jatek utan is 74 fokot mertem (Spec Ops: The Line-al sikerult produkalni, NFS-el max 70re ment fel), szoval nem is nagyon eroltetem mostanaban a dolgot. NFS helyett inkabb League of Legends-et nyomom (nemreg kattantam ra) mert joval kisebb a gepigenye es nem hajtja annyira a gepet.