Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #8936 üzenetére
Nezd meg mennyire melegszik a geped. En pl laptoprol nyomom es hat ugye mostansag az irdatlan meleg nem tesz jot neki (szobaban is 28-30fok van nalam
), nagyon vigyazni kell nehogy tulmelegedjen a videokari vagy a processzor, amellett hogy szaggatni fognak a jatekok ki is nyirhatod a geped. Normalis idojaras mellett jatekkal max 60-65 fokra szokott nalam melegedni a videokari, az elmult napokban viszont mar fel ora jatek utan is 74 fokot mertem (Spec Ops: The Line-al sikerult produkalni, NFS-el max 70re ment fel), szoval nem is nagyon eroltetem mostanaban a dolgot. NFS helyett inkabb League of Legends-et nyomom (nemreg kattantam ra) mert joval kisebb a gepigenye es nem hajtja annyira a gepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest