- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Severinus #8539 üzenetére
Két kezemen és a két lábamon lévő ujjaimmal sem tudom megszámlálni, hányszor vontam kérdőre azt a vadbarmot. Minden alkalommal az lett a vége, hogy én vagyok a köcsög ő meg a jófiú, és hogy merem őt lecsíterezni, amikor ő nem csinál semmit. De ezt közbe úgy hogy röhög a pofámba. Undorító, gerinctelen és arcátlan. Ezeket úgy el kéne zárni, hogy még az űrből se hallják a sikolyukat, mert az ilyen lények, károsak az emberiségre
-
UFO1
senior tag
válasz
Severinus #8539 üzenetére
Mit kell neki írogatni le kell oltani az ilyen nem érdemel mást pl.:
„Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bujtatott, rézhasú, nagy fejű, szultán udvarát megjárt, csősz kunyhóban elrejtett, pikkely páncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű, repedt sarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempeszobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló, Mari nénédet!”Vagy kicsit ordenárébben én ezt javaslom:
„Ó hogy a féreg ette román k*rva a*yádnak csiszolnád fényesre aszt a kib*szott véreres, kékeres, négy méteres majom fa*zát, te vastagbajszú, zsíros hajú, utolsó bu*eráns csőlakó cig*nyokat megszégyenítően higiéniakerülő szarházi állat.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Eladó Kukirin M4 MAX garanciális CSERE IS!
- Garmin fenix 2
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest