- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
tutuhawer #6098 üzenetére
Modani mindent lehet
nekem is van RTR X em... de power up oknélkül tudod mit lehetne ? 1:53 at esetleg azt is sirva.... végeseb et könnyű ott kiautózni a nagy egyenesben... de 1:47 et tuti nem power up ok nélkül ment vagy Cheater volt
Probáld meg tutu és rájössz magad is hogy az lehetetlen lenne ! sztem 1:45 alatti idők már mind CSALÓK érték el mint a legtöbb a pályán....0-600 3 másodperc sincs... igy könnyű az időkön faragni . azt hiszem amit látok és tudom hogy nem csal. szal az 1:47 et nem PRO RTR -x el tuti lehetetlenségnek tartom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest