- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ennyit tudtam egy ordas nagy hibával együtt.... 2-3 mp biztos elhullott ott...
Holnap kicsit ráfekszek a dologra hátha kijön jobb idő is.....
-
tutuhawer
őstag
ugye-ugye? Bassza a szemed, nem csak a tiédet, sokak szemét. Volt ebből egy balhé, ami lecsendesedett, én azóta se láttam Kergemarhát. Hmmmm. Mutatom a nem rejtegetett, állítólag legitim időket. Nem titkolta, sőt! Tessék megnézni. Érdemes hang nélkül is figyelni, aztán hanggal is, illetve fordulatszámot nézni, számokat esetleg. Nem találtunk a magyarok közt bétás, full befizető, vadállat, harcedzett tiszteletreméltó játékosok közt senkit, aki így ment volna:
[link] -
nmemlekszem
csendes tag
Megy az, csak rohadt nagy szerencse kell ahhoz, hogy ne legyen forgalom amikor hiba nélkül eltalálsz szinte minden ívet. Pont tegnap mentem, igaz 1 shieldel, mert kaptam egy traficot a második körben a nagy kanyar elött, de a szinte tökéletes első kör után inkább rányomtam, mert kiváncsi voltam mi lesz a vége ha kocc nélkül beviszem viszonylag íveken a forgalom miatt: [link]
Bár utólag bánom, hogy minimum az egyenesben el kellett volna toljak 1-1 nitrot... Kíváncsi vagyok milyen idő lett volna, bár akkor lehet máshol hibázok.
Szerintem az 1:39 hozható, de rohadt nagy szerencse kell, 4-5 nitro + nagyon szerencsés forgalom és persze semmi hiba. (juggernaut kizárt, mert nincs olyan egyenes ahol ki tudod futni a minimum idejét és ne vesztenél időt a csökkent kanyarodási képesség miatt.)
Szerintem ebbe a 46-ba is maradt benne kb 1mp, de azt már...
Alap CCX-el egyenlőre sok hibával csak a 49 van meg p.up nélkül, tuningolni most nem fogok, mert hajszál választja el a gt3-tól és nagyon lagolok, így meg nem igazán lehet tesztelni a tuningot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest