- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- HP notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s.malacka
tag
válasz
tutuhawer #2155 üzenetére
Így igaz oda kéne mérni ahol a szerver van valaki tudja pontosan hol van ?
Én is megnézném már kíváncsivá tettetek.
Amúgy van egy két játék/ FPS / amin ezt használják csalásnak elindít egy torrentet mikor játszik így te szinte alig látod ő meg csak minimálisnak látja az akadást.Most mértem egy helyit 17-es ping Paris meg 43 az szerintem nem vészes.
-
s.malacka
tag
válasz
tutuhawer #2028 üzenetére
Értem ,köszi.
Én még csak most kezdem a játékot láttam havernál és tetszett és nála láttam a béta feliratot/amit bekarikáztam a képen/ akkor gondolom csak azt jelenti,hogy részt vett a bétán is.
Esetleg lesz majd valami beállítási lehetőség gamepadokhoz vagy csak a readme-ben szereplő joyokkal megy a játék és kész.Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel -
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #2028 üzenetére
Az milyen már, hogy 30 lvl felett, 300 statos Silviás csítel. Bár minek
nekiment semmit sem lassult tőle, csak úgy repkedtek a kocsik
balra-jobbra...
Azt sem értem, hogy ez milyen baromság a játékban, hogy csak az
elején, a verseny befejezésekor viszont nem nyílik le a jobb egérgombos
ablak, hogy lehessen jelenteni az idiótáját. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #2009 üzenetére
Tehetek én arról, hogy a játék számára a második-harmadik hely szart sem ér a statisztikában?
Számomra ez egy játék és nem háború. Hat-nyolc fős futamban, rammolás, jó sofőr, forgalom ellen küzdve, másodiknak-harmadiknak beérni szerintem nem szégyen. Főleg, ha az utánam befutott autók tökigtuningolt z4 vagy rx7. Nekem ezt jelenti a "lenyomtam őket".
Ha ráérek, játszom egyet. Nem dőlök kardba, ha nem én vagyok az első; figyelek-tanulok. Kaptam már második helyért is part-ot. -
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1997 üzenetére
Na. Free rooam-ba bementem most gyorsan, míg fatal error-ral kidobott.
Kanyargós, dobálós városi részt választottam. Hát a fene se tudja.
Nekem a 911 GT3 egy stabil álom. Hozzá képest az A1-em egy gólyafos
a levegőben, folyamatos korrigálást igényel, bár én szeretem ezt.
Az E92 sokkal rosszabbul irányítható az E46-nál.
Az E92-nek egyszerűen nagy a fordulóköre, mintha 20 fok lenne max. -
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1987 üzenetére
Van EZ az oldal ahol meg lehet nézni melyik pályán milyen part-okat lehet nyerni. Nekem ez eddig baromira nem jött be. Egy csökevényes pályán kábé ugyanannyit nyertem, mint mondjuk a Diamond & Union-on ahol elvileg szórni a kéne őket. De ami ettől jobban érdekel, hogy miért nem nyertem még sohasem pro cuccot??? 99%-ban gagyi street/race holmit dobott ezidáig. Mondjuk lehet az, hogy 30 lvl feletti pályákon dobálja a pro part-okat inkább?
Én persze csak multizom, semmi egyéb. -
NFree
addikt
válasz
Köszönöm , válaszod , nos igen toltam pár versenyt meg szétnéztema garázsba s látom érzem a változásokat, habár igy hirtelen annyit vettem észre , hogy a privát autók most meg olyan be nem látható bukanóknál vagy kanyaroknál ppont az íven mennek lehetetlen kikerülni , én ugy érzem szarabb lett , s a javítás ellenére ugyan ugy beszambáznak elém akár hol megyek 1 futam alatt kb 2 db szambázik , hogy tuti neki menjek a többi meg ugy van kitéve vagy jelenik meg hogy biztos eltrafálom,
AZ rs még mindig befoghatatlan számomra s egyre több van , rádásul mindíg van egy belőlle egy futamban s általába nyer is , na mind1 .
Már csak a privát mecsekben bízom szórakozás gyanánt ,a single mellett.
ja s ma 8 mecsből 8 at vesztettem , vagy rs miatt vagy a privát kocsiból fogtam egy vagonnyit ami lehet az én hibám , de holnap vagy valamikor csinálok 1 vidit hátha sikerül elemezni a dolgot.
Na jóccakát mindenkinek kész vagyok 3 napja nem sokat aludtam , csácsá -
Padlás
senior tag
válasz
Elhiszem, hogy nem minden lökés szándékos, de túl gyakran találkozom a fallal. Szűkebb pályákon, pálya részeken a legzavaróbb a dolog, mikor látványosan gyorsabb vagyok, de amint megpróbálok bemenni mellé rámhúzza a kocsit.
Az is tény, hogy nem 2 nap alatt fogok elég rutint szerezni, csak hát eléggé le tudja törni a lelkesedést, hogy az esetek nagy részében nem saját hibámból végzek rosszabb helyen, mint ami elérhető lett volna.Az már csak hab a tortán, ha nagy nehezen nyerek és kipörgetek egy 1x nitró powerupot vagy az ezredik +1 körös okosságot.
-
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1958 üzenetére
Azért azt tök mókásnak tartom, hogy így eltérnek a vélemények egy
típust illetően... ezek szerint nem csak a fényezés, hanem a
vezethetőség is ízlés kérdése.
Amúgy Dodge alatt én Viper-re gondoltam, az a T3-asok szégyene, persze
ez is szubjektív vélemény.Azért ma kicsit büszke vagyok magamra, kanyargós pályákon többször
odavertem LP-640-eseket, meg 911 GT3-makat az A1-esemmel, mivel nem
tudták annyira kihasználni a nagy sebességüket. -
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1952 üzenetére
Szerintem azt tegyük hozzá, hogy a WRX STI profiknak való, mint te.
Nagyon fel kell partozni ahhoz, hogy nyerni tudjon vele egy átlagos
játékos. A 2 profilommal összesen több, mint 1000-et versenyeltem,
de kábé 1 kezem megszámolom hányszor láttam Subarut nyerni.
A kerék elfordítás sebessége lassú, én állandóan falnak mentem
kanyarokban. Az, hogy te elkened vele a mezőny szája szélét azt nem
kétlem. -
-
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1859 üzenetére
Hogy működik ez az sms-es dolog és milyen kocsikat lehet érte
kapni?
Na csak azért kérdem, mert vért izzadva, keservesen gyűjtöm a dollárokat,
megveszek egy kocsit és szinte mindig kiderül, hogy egy hulladék.
Tegnap a 370Z-vel jártam így. Volt hozzá csomó nyert jó kis T2 part,
gyorsan fel is raktam rá, aztán leesett az állam... kábé, mint egy rinocérosz
az úton a Silvia után. -
sunny84
senior tag
válasz
tutuhawer #1823 üzenetére
ezért is írtam még félkész.., a gyorsulásról annyit 5/5 ös a perfect startom ( sokáig égeti a startnál a cuccot ).. + nitro és bármilyen extra rx7 et vagy lotus ott hagyok... startból, utána pedig már enyém a pálya.
azért nézzétek meg amit korábban bedobtam , hogy a 240sx
még is mit ér 300 feletti silvia ellen [link]
-
Padlás
senior tag
válasz
tutuhawer #1807 üzenetére
Tudnál linkelni egy-két külföldi fórumot, amik hasznosak lehetnek?
Lenne pár kérdésem is.
Az első T2-es autót mikor érdemes megvenni? Amint van rá pénz vagy elősször hozzak ki mindent a Sylvia-ból?
A performance shopban megvettem minden elérhető cuccot (motor, váltó stb.). Innentől már csak a kártyákból lehet jobb alkatrészhez jutni, vagy van más módja is?
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1746 üzenetére
Ja jó volt én azon kuncogtam , hogy volt egy kis összevisszaság néha de a vége jól sült el .
Privátba küldj egy e-mailt s elküldöm a fotókat.Papi
AZ rx7 et a legnehezebb pingálni az alkja miatt kevés dolog mutat rajta jól , az én kicsikém ezért egyszerű.Más
Srácok egyszer egy skyline vagy m3 talit vagy sylvia talit kéne összehozni szerintem az lenne a fain -
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #1580 üzenetére
Hinni a templomban kell...
Lehetek én lélekben erős ha lenyomják a feltápolt járgányomat, ide számok kellenek és tapasztalatok.
Kár hogy nem lehet spectator módba nézelődni, megnéznék pár T2-es pályát hogy általába milyen típusok nyernek. Most így visszagondolva egyébként nem sokszor láttam RX7-et első helyen...
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #1582 üzenetére
Nem adom el, csak valami gyorsabb gép kellene, mert egyszerűen nem tudok nyerni egy darab versenyt sem, ha nyerek akkor meg kiszúrják a szemem 300 repuval, vagy ready boosttal.
Vagy ennyire béna lennék, hogy nem bírok egy versenyt megnyerni? Mondjuk, ha Silvia-t látok a lobbyban, már lépek is kifelé. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #1567 üzenetére
jaa neem, nem azért kérdeztem. nem szoktam csalózni; ha valami fura történik, legfeljebb nyomni szoktam mégegy futamot, mert akkor én is jobban ki tudom elemezni, mi és hogyan történhetett. ha meg mégis csalt? úgy kell neki. hosszútávon én járok jól, mert én legalább megtanulok jól menni a gyenge autóval is. aláztam már szénné tuningolt verdát, mert képtelen volt megelőzni az egyik szűkebb pályán. hiába bújt mellém, az ívek az enyémek voltak, a fülem pedig kétszer akkora lett, pótolva a visszapillantót. na meg sikerült jól kihasználnom a forgalmat is; kétszer is belerongyolt a szembejövőbe. kéjes érzés tud lenni, mikor azt hallom mögöttem, hogy csatt-csörr, és lemarad a térképen a sárga háromszög...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #1565 üzenetére
Elég kihívásnak már az, hogy ne én legyek az utolsó. Hál isten, kedvtelésből játszom két pc javítása között; jó újra végignyomni a régről jól ismert utcákat.
Akkor multizom jó sokat, aztán ha megunom, zúzok egy kis team escape-t.
Az ütközésekkel nincs gond; volt már annyi, hogy nagyjából tudom, mire figyeljek futam közben.
A csalókkal kezd valamit az EA? Mert történnek néha érdekes dolgok más autókkal...amin legutóbb nagyot néztem, hogy Team escape, négyen mentünk, és hárman! nem fértünk bele az egy perces célbaérési időbe, pedig ütközés nélkül, padlógázon végigtoltam /volna/ a pályát. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #1562 üzenetére
Az elején jóformán csak privát futamokat mentem, meg kellett ismerkedjek az autóval. Aztán jött sok team escape, lóvé és szintlépések. Megvettem a sárga Charger-t, mert tetszik, de rá kellett jöjjek, hogy egy bálna, futamozni nem jó; marha lassan gyorsul. Azóta szinte mindíg csak Silvia. Szóval multi. Hát legyen, bár elég lelombozó majd mindíg a hátsó traktusban végezni, és jóformán majdnem szerencse kérdése, hogy benne legyek 1-2-3.
Vannak jól "fizető" multis pályák? Mert nagytöbbségben én csak megnyomom az NfS ikont, aztán betesz, ahova betesz.
Tényleg bezárták az oldalt? Még jó, hogy a pdf doksit lementettem...most nézem, szerkesztettél. Oké, otthon mindenképp kipróbálom valamelyiket.
Egyébként én azt hiányolom a térképen, hogy egyáltalán nem tudom megkülönböztetni az ikonokon, hogy hol mentem, és hol nem. Ez normális, vagy én nem vettem észre még valamit? -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #1560 üzenetére
Brutális Silvia? Hogyan? Miből? Én két tuningcuccot kaptam hozzá, aztán szevasz, a többi sima bolti cucc. Még talán ültetni kellene, mert kanyarban nagy sebességnél néha két kerékre áll, de az meg fizetős cucc.
Ha a Skyline rajtnál ottvan, vagy elhúz, az nekem már jó, mert akkor nem kell résztvennem a sok marharépa lökdösődésében. Így is sokszor figyelek, résen vagyok, és nevető harmadik-negyedikként elhúzok mellettük. Sikerült már egy-két előkelő helyezésre szert tenni így mindenféle tuningverda ellen, pedig az én autóm csak /ez most fejből/ 185-160-170 körüli értékekkel bír. -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #1557 üzenetére
Értem.
Közben új verda kapható. [Lotus Exige Cup] Hát nem tom, ha mindenki azt mondja hogy az Elise az egyik legjobb T2es autó, akkor ez milyen lehet? (Csak megjegyzésként: Az Exige az Elise könnyített, gyorsabb vertiója)
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #1551 üzenetére
Értem az álláspontodat és igazad is van.
Ezért is fontos a jó verda, ha rendesen hasít kevésbé kell a powerupokra támaszkodni.
A body kites és egyéb aftermarket cuccos "újítás" vérlázító. Gyakorlatilag elkerülhetetlen a befizetés ha egyedi és valahogy kinéző verdát akarsz.
És milyen érdekes hogy aftermarketes cuccokat nem dobnak verseny után, mint pl performace cuccokat, pedig simán belerakhatták volna, ha ingyenlóvéért már nem lehet megvenni...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #1549 üzenetére
Amig utánam loholnak semmi baj nincs, oda is valók, arról meg teszek majd hogy ne kerüljenek elém.
Ezek a skillek amiket írtál szerintem totál feleslegesek, annyit csinálnak hogy hamarabb aktiválhatod újra az adott power upokat. Ezekből talán a nitro cooldownos az ami jól jöhet, de számomra a többi jelentéktelen. A cash meg a rep bónusz skillek viszont nem ártanak ha hamarabb fel akarsz tápolni, bár ezekről nem lehet vitatkozni mert egyénfüggő ki mit részesít előnyben, de szerintem ezt ne sajnáld, ha csak ezek hiányoznak szerintem semmivel sem vagy hátrányban a versenyeknél.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #1547 üzenetére
Hohó, akkor lehet mégis a Skyline lesz a favorit, mért csak most mondod hogy jól gyorsul?
Nekem az a lényeg hogy a rajtnál elől legyek, szerintem 90%-ban ettől függ hogy nyersz-e, mert középről multiban szinte lehetetlen feljönni, ahhoz nagyon nagy szerencse kell. Másrészt ha már az elején első vagy nem tudnak koccolni veled, sőt zúzhatod a leomló elemeket a többiekre ami még egy plusz, és kompenzája a kisebb végsebességet.
Azt hogy érted hogy nem kéne 90%-on menned multiban?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #1536 üzenetére
A Skyline-t én is bírom de ha az Audik otthagyják szerintem hanyagolom. RX7 sem győzött meg, azzal már toltam de a Silviák is lenyomtak szóval bukó. Nincs annál idegesítőbb ha egy alacsonyabb szintű, T1-es alig tuningos otthagy mert nem gyorsul a gépem, ezt különben nem is értem: az adott értékeknek (speed, acc, hangling) kb. semmi köze a valósághoz és az egyes modelleknél túl nagyok az eltérések gyorsulásban, ezt megcsinálhatták volna úgy hogy egyenlőbb legyen mert így kb. 1-2 verdával tudsz nyerő lenni Tier-enként, ami azért elég tré.
-
sunny84
senior tag
válasz
tutuhawer #1504 üzenetére
a gyári nem tűnik el.. így van , de mocsok csúnya és befolyásolja az irányítását..is negatív irányba (teszteltem is ) , nekem ugyebár a 96 ezres dupla csöves body van rajta 3as ültetéssel szerelve , ami már boostért sincs csak csúnyább ( ez még a régi bodyshopos cumó ).. , meg a gyári felnit kell rajta hagyni ( ez is befolyásolja még az irányítást ) ..
ennyi remélem segítettem..
ui: SylarHUN -kollégának , te nem látod hogy eltűnik mert a te kocsid , de aki utánad jön annak már tűnöget a body ( ha nem az alap gyári )
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #1479 üzenetére
Ámen
Amúgy most nézegetem a tabellát ( http://nfs-s.com/leaderboard#ev360 ) és kicsit sokkolt a dolog. Szal az hogy az első 100 versenyző közül körülbelül 60 nak Murciélagoja van 25 nek M3(E46) 10 nek z4 a fennmaradónak meg A1. Szal' hogy ennyire tré a felhozatal (GT-R, GALLARDO, R8) ? -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1426 üzenetére
Igen ő volt , hát annyi történt rajtnál elment aztán rámvert 30mp et mindezt gyengéb sylvivel 360km es végsebességgel nitro minden nélkül , az enyém még nitroval sem megy 320 fölé nem hogy nélküle,
Ezzel megint az a bajom , hogy akkor az a k..... lista is tök felesleges meg nem tükrözi a valóságot mindíg csalodnom kell , elegem van szombaton megint megyek ki 2 hétre a héten hogy ithon voltam semmi jó nem történt velem , nem hiszem el nem elég hogy szivat az élet , még itt sem tudom örömömet lelni mert mindig valami szivat.
AZ ea meg b...... , hogy nem tud ezek ellen tenni nem kell kitiltani csak amikor ien hihetetlen eredmény születik azonnal dobja ki a játékból, s utánna visszajöhet de , nem lessz eredménye, a fene rájuk az eget. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1351 üzenetére
Gratt a sebesség rekordhoz a multkor találkoztam egy kis autóval verseny közbe , 600 fölött ment , na ehhez mit szólsz el is mentettem , ismerősnek , majd ha hazajövök belinkelem a képet a csalo.....k...a.
kellemes hetet neked sia
sikerült az uj kodom: **********
köszi
-
NFree
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest