- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #1567 üzenetére
jaa neem, nem azért kérdeztem. nem szoktam csalózni; ha valami fura történik, legfeljebb nyomni szoktam mégegy futamot, mert akkor én is jobban ki tudom elemezni, mi és hogyan történhetett. ha meg mégis csalt? úgy kell neki. hosszútávon én járok jól, mert én legalább megtanulok jól menni a gyenge autóval is. aláztam már szénné tuningolt verdát, mert képtelen volt megelőzni az egyik szűkebb pályán. hiába bújt mellém, az ívek az enyémek voltak, a fülem pedig kétszer akkora lett, pótolva a visszapillantót. na meg sikerült jól kihasználnom a forgalmat is; kétszer is belerongyolt a szembejövőbe. kéjes érzés tud lenni, mikor azt hallom mögöttem, hogy csatt-csörr, és lemarad a térképen a sárga háromszög...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Microsoft Excel topic
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest