-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
csak IGC #9738 üzenetére
hat ha igy gondolja akkor ne vegyen semmit. azon a szinten t3 ból , pocséklás.
nem tudom mikor adja be a game az evorát de várja meg , és kész, igc ért szerintem a legjobban kanyarodó. De miota feszegettük a lambó témát csak azzal nyomom , és igen jo sofőrrel az rs lever, de szerintem jó a gép nagyon, lehet vele überelni a top 100 at igen csak
de ha közelebb ér kiprobálhatja a 959-et jól fordul jól is gyorsul , csak kevés a nitró nagyon , meg kicsit csúszkálós.Tutu , tennap nagyon kikaptam a kis lambommal voltam , rs ellen (700feleti stat)
és azk kell mondjam a srác sokat fejlődött, itt az ideje felkötnöm a gatyám, és találkoztam más arcal is , és az is levert , hallod egyre több a rutinos jó soffőr lassan dinoszauroszok leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest