- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet #9626 üzenetére
Azért ez 1 kicsit túlzás (megint csak). Annyira nem tudtál lehagyni mint ahogy ezt itt előadtad. Viszont ha azt nézed hogy az Én Murcimba sima 2 kulcsos szar cuccok vannak ugye amit alapból adnak rá, akkor ahhoz képest igen csak jól megy! Nem tudom hogy kinek van FULL Ultrás Murcija, de (szerintem) ultrás cuccokkkal megfogható a Porsche is. A Te kocsidba meg szinte biztos hogy komolyabb tuning van, az enyémbe meg alap, mégis egyenesbe a hátam mögött voltál max 15-20 méterre ( de mégis csak a hátam mögött voltál). Mondhat akárki akármit, mondhatja bárki hogy a Murci az egy adag szar illetve azt is hogy a Porsche-hoz sehol nincs, majd meglátjuk ha sikerül Ultrás cuccokat belerakni a Murciba hogy milyen lesz a Porschehoz képest. Engem meggyőzött, eddig rengeteg versenyt nyertem, ha nem akkor csakis a bénaságomnak köszönhető hogy nem, illetve azért mert full Ultrás Koenigseggek ellen illetve Murcik ellen az enyém (még) semmit nem ér. Bár Koenigsegget nem hiszem hogy megfogom még Ultrás cuccokkal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest