- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
DeadBullet #8929 üzenetére
Ha törölném, nálam is kapná a végles uninstallt pár qrva anyja kíséretében...
Főleg hogy voltak az ingyen starter pack miatt a boost-os kocsijaim.
Fa...om se kezdené újból a szenvedést az elejéről, amikor most egy 27-es szintű driverem van. Csináltam próbából egy igc-s accot, de még azt sem akartam felhúzni 27-ig mert marha sok idő... én is csináltam két plusz drivert és amikor töröltem, akkor ha nem figyelek ugyanerre a sorsra jutok, mikor a harmadikat töröltem átment a kijelölés az elsőre, ami a fő driverem, szóval ha nem nézem meg, Delete, szevasz...
Ez az egy acc is sokszor úgy vagyok vele, hogy tök felesleges, meg ebbe a játékba egy büdös fillért nem költenék (meg elvből semmi ilyen "free" MMO-ba)
Szeretem a "rendes" játékokat, ahol kifizeted a játékot, aztán békénhagynak, nem az ilyen "ha jobb cuccokat akarsz fizess ennyit meg annyit" kapják be...
Ha még valami fejlesztés is lenne benne, nem csak ez a kevés játékmód, az egyedüli jó benne a sok kocsi, meg a szabad pálya/útvonal választás. Meg rohadtul unom, hogy x millió versenyből ha nyerek partot, az is a) már van b) szarabb mint ami már van... És akkor tuningoljam az autókat. A Mistery packok meg szépen adják a power upokat. Szar így ez a játék... (bocs kicsit már kiakadtam sok mindenen, melegem is van elegem is stb....)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest