Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Az igaz hogy BB jól megy (1-1-be azért nem volt akkora előnye, sőt), de az ő 911-e rendesen fel van ultrázva, én csak 1 ilyen turbót nyertem, de mikor belekerült mintha valami másik dimenzióban került volna a gép olyan jól ment tőle. A piros ultra keréktől is javult a stabilitása de ahogy próbálgattam más színnel stabilabb különösen kanyarban. A kék ultra motor meg egyszerűen visszafogta a zöld rpo-hoz képest (persze mindkettő tuned).

Az is érdekes volt groupon kívül tudtam menni belül meg csúszott, néha alig ment és az összes civil rám utazott, bukkanó mögött tuti előttem volt egy, vagy rám húzták a kormány a falból kijőve nekem jöttek, esetleg felborítottak (fejtetőre).
Majd rád írok ha látlak fent.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest