Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #8081 üzenetére
Biztos nem nem lesz belőle egy E30 akár szénné tépve sem de így olyan Diablo szerűnek saccolom. Jövő héten okosabb leszek ha telepakolom pro cuccokkal.
Nekem ez a kabrio murci csalódás „mondhatnám, de nem mondom” mert én ettől nem vártam sokat (de ez is szép). Viszonylag jól megy egész jól fordul de néha megmagyarázhatatlan okok miatt megcsúszik 4 kerékkel keresztben.
Tehát marad a legstabilabb Lambo a 2 kerék meghajtású Cop verzió.
Úgyis az a kedvencem, különösen HS-en nagyon penge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mozilla Thunderbird
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 1707FP 17" LCD monitor
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest