Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Hardvervadászat november elején
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Severinus
üzenetére
átlépem az időkorlátot, új hsz kell. Vannak összejövetelek, a legjobb, legtutibb a TCM (turbo charged maniacs) nevű oldal által szervezett programok. Mindenkinek mondom, hogy ez egy minden nfs-sel foglalkozó oldal, 2004 óta száguld, ha jól tudom, és hamarosan újítják, nem csak a worldös részét. Kaptam róla fülest, hogy miket szeretnének, és nagyon biztató. Közel sem klán ez vagy csapat vagy valami hasonló, hanem én személy szerint azt gondolom, hogy minden magyar nfs world játékosnak ajánlott az oldal olvasása most és a jövőben is. A qwqw után nincs új komoly nfs world oldal, próbálkozások vannak, kisebb-nagyobb sikerrel, de az új TCM lesz szerintem a legkomolyabb, állítólag speedAPI eléréssel is... Kézikönyv hamarosan kész, szólt nekem Demon, aki olvas most mindent, de nem ír be, úgyhogy üdvözlöm. A TCM nyomja a rendezvényeit is tovább, szóval a nfs world magyar közösségének jó helye lehet. A fórumok pedig a megszokott arcokkal ugyanúgy mennek tovább, de 1-1 hozzászólásra a qwqw-n is mindenki jó volt, hogy lássuk, hányan is vagyunk, merre vagyunk stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő