Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz Severinus #7274 üzenetére

átlépem az időkorlátot, új hsz kell. Vannak összejövetelek, a legjobb, legtutibb a TCM (turbo charged maniacs) nevű oldal által szervezett programok. Mindenkinek mondom, hogy ez egy minden nfs-sel foglalkozó oldal, 2004 óta száguld, ha jól tudom, és hamarosan újítják, nem csak a worldös részét. Kaptam róla fülest, hogy miket szeretnének, és nagyon biztató. Közel sem klán ez vagy csapat vagy valami hasonló, hanem én személy szerint azt gondolom, hogy minden magyar nfs world játékosnak ajánlott az oldal olvasása most és a jövőben is. A qwqw után nincs új komoly nfs world oldal, próbálkozások vannak, kisebb-nagyobb sikerrel, de az új TCM lesz szerintem a legkomolyabb, állítólag speedAPI eléréssel is... Kézikönyv hamarosan kész, szólt nekem Demon, aki olvas most mindent, de nem ír be, úgyhogy üdvözlöm. A TCM nyomja a rendezvényeit is tovább, szóval a nfs world magyar közösségének jó helye lehet. A fórumok pedig a megszokott arcokkal ugyanúgy mennek tovább, de 1-1 hozzászólásra a qwqw-n is mindenki jó volt, hogy lássuk, hányan is vagyunk, merre vagyunk stb.

Új hozzászólás Aktív témák