Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Severinus

csendes tag

Sziasztok!
    Technikai problemekkel kapcsolatosan érdeklődök, h. kinél fordult elő ill. hogyan oldotta meg.
    1. Csatlakozok egy futamhoz, letelik az 70 másodperc várakozás /a többiekre pl/ és jön a betöltés. Na igen eddig tiszta, de van hogy percekig várok h. betegyen a pályára és nem történik semmi. Egyszer haverral próbáltunk 6 ember ellen menni és a 8ból végül 4 embert töltött be a gép a többit ledobta vagy töltött, ahogy engem is. Mitől lehet ez? Továbbá hogyan lehet ismét visszamenni töltésből Szabad Térre (ha ez lehetséges)? Általában ez akkor van h 6-8 embert kellene betöltenie a játéknak 1 futamra.

2. Egy futamot pl. 1. vagy netalán 2. helyen végzek: nulla tapasztalatot és nulla pénzt kapok?! FTW? Elsőnek azon gondolkoztam h. nagyobb lvl-n voltam a többiekhez képest, pedig nem. Kipróbáltuk haverral mentünk 6an, 1. lettem Ő 3. vagy 4. és egyikünk se kapott semmit. Ez általában - ha játszok - játszmánként 2szer vagy 3szor fordul elő. Ez most vmi hax vagy bug vagy vmi auto plague?

3. Ez érdekes lesz, csak TE-n fordult elő: megyünk ugye 4en a pálya 25%-t megtettük és észre vettem h. a mögöttem lévők folyamatosan kirepültek a hajszából menet közben majd utolsóként én is. Esetleg kiléptek és ilyenkor véget ér a TE? Még vmi: TE-n belül, hogy .exe hibára hivatkozva kidob a gamma... érdemes újra rakni a World-t vagy csak vmilyen tűzfalas problem lesz ez?

Mááás :)... nézegettem fenn YT-n videókat meetingekkel kapcs., egyaránt idegen és hazai "have fun"-okat. A Prohardver-ről Ti is szoktatok tartani ilyeneket? :)... ha igen mikor szoktatok? ha nem, tetszene az ötlet, ilyeneket rendezni, drag versenyek, egyéb dolgokat, videók, stb.-k számára?
    Kicsit sok kérdést tettem fel, bár nem sűrűn írok^^...

@noxwill: TY a kiírást az M3-mal kapcs!!! Ha nem nézek fel, és nem nézem át az utóbbi 50 hsz-t, tuti lemaradok róla :D...

Új hozzászólás Aktív témák