- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Severinus #7274 üzenetére
Szeva.
1. Amikor a speciális 2 versenypályás esemény volt, akkor volt ilyen. Tele voltak a pályák, és 1-2-3 embert mindig kidobott a játék. De ez normális, ilyenkor a töltés alatt szelektál. Ők szerintem NETERROR_CONNECT_KURVAANYJAPICSÁJA hibaüzenetet kapnak. A lefagyás fura lenne, akkor sok panasz lenne. Ha a betöltőablak meghal, akkor alt+f4 van.
2. Nézd fenn a reputáció és pénz mutatót, mert ha az növekszik, akkor megkaptad a cuccokat, a futam végén az ajándékot is... Nálam jóval kevesebbszer fordul elő mondjuk...
3. TE-t marha ritkán megyek (nem is értem, mit lehet rajta élvezni avagy sokan miért nem látják, hogy egy botrányosan béna kivitelezés az egész játékmód?), szóval nem tudom, miért van a hiba. Nekem, ha megyek, nem szokott lenni, illetve játémódtól függetlenül jön elő naponta max 1-szer az exe hiba
szerk: összejövetelek hébe-hóba vannak, én prohardverest külön még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest