- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
No megvettem az rx7 gagyi verzióját. Első negyed órányi vezetés után az jött le, hogy jobban gyorsul, mint az eddigi kis masinériám. Azon kívül szarabbul irányítható, bár ezt betudom annak, hogy kb alig tudtam rakni bármit is a kocsira, mert kell hozzá a lvl. Ami még bajom, hogy 180°os forgásnál nagyon nagy az oberburn, pörög a kerék, pörög, és alig indul, ami ritkán kell csak de ha kéne akkro macera, hogy ilyen. De majd pakolok bele még sok dolgok és akkor jó lesz. Ja és a végsebessége +20mph, ilyen 160 körül van, amivel meg vagyok elégedve, mert most elég jól vezethető számomra.
Ergo köszi a tanácsot, jól jártam ezzel a kocsival
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest