Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #6068 üzenetére
Tutumester!
Most be kell valljak neked valamit. Mikor elkezdtem a játékot, te segítettél nekem!
Nem küldtél el a fenébe, ámbár sokkal sokkal könnyebb lett volna. Onnantól kezdve 'figyellek' és mint példaképként tekintek rád. Telik az idő..tapasztalok, fejlődök, elkezdtem szórakozni a játék segítségével. !Kezdek! időket menni, mint a 'nagyok', és eszembe jutott egy akkor is és most is fennálló probléma. Próbálok MP ben időt futni, és egyentlen átkozott ellenfél sincs!
Emléxem, hogy panaszoltad, hogy nincsenek versenytársak, mert mindenki TE-zik. Most kell szembesülnöm a szomorú ténnyel...vannak olyan csodálatos pályák, ahol többszöri próbálkozásra sincs ellenfél, pedig nem vagyok türelmetlen, és másfél olykor két percet is várok...Egy szó mint 100 Most szembesülök azzal a problémával, amivel te már réges régen, és egyet kell értsek. Kicsit fáj, hogy olyan playerek is léteznek, akik profilján ennyi látható...
összes verseny:38 vereség:27 győelem:11 és ami a röhely: Level 42 ...
Bevallom őszintén, volt idő, mikor All-In függő voltam. Aztán magamra néztem és azt láttam, hogy már 22 es vagyok, megvásároltam a Bm-et, ami ott porosodik a garázsban, pedig nagyon szeretem... és 15.641. helyezés a legjobb eredményem NFS S-en...Azóta rettenet ritkán gurulok rajta, akkor is csak azért, mert tetszik a pálya! Versenyeket is kéne rendezni rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest