Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nmemlekszem

csendes tag

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, az lenne a gondom, hogy xp alatt nem akar menni a game, illetve elindul, csak elég gyorsan pörög a betöltő ikon és a csíkok loadnál (kb 2-3x-os sebességgel), tudok ex-be menni, rendőrökkel kötekedni, ha elmenekülök pénzt is kapok.
    Viszont ha bármelyik versenyen indulok nem számol vissza, ahogy betölt a map és nyomom a gázt már indulhatok is start boost nélkül, hangban hallom a számlálást, de képben nem. Ez így még nem is lenne rossz, de mikor beérek akár elsőnek, akár utolsónak semmit nem kapok, se lóvé, se kártya, se helyezés.

így néz ki egy verseny vége szingliben, multiban is dettó, de ott nem tesztelek már, hogy ne legyek csíter...

Win 7 alatt minden ok, de viszont xp alatt játszanék a 2 giga ram + a több fps miatt.

Videó drivert próbáltam vagy 4-et (gyártóit is).., chipset-et is..., 3 friss xp sp3 és 1 sp3 rc os-on néztem. Természetesen a game is mindig frissen telepítve. Direct-x fent van. Valami driverre gyanakszom, de nincs ötletem már mi lehet.

Gép:Giga g41m es2l lap
    e3400 proc
    2GB ram
    Giga gts250 graf

Valakinek akármi ötlete, hogy mi lehet ez?

Edit, kigészítés: szingliben velem együtt indul mindenki 3-2-1-ready nélkül, de multiban a többieknek visszaszámol én meg mehetek.

Új hozzászólás Aktív témák