- Milyen alaplapot vegyek?
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Ha lenne ilyen starter packom, elmondom, mire költeném:
bmw m3 e92: 5500 asszem...
skyline r34-re felni: 880
meg ültetések, amennyi és ahogy kijön. Ezeket venném, mert ezeket szeretném.
Amúgy szerintem mindegy, milyen boostos kocsit veszel, 50-es szinttel úgyis fogsz találkozni, mert a sok "jó sofőr" tolja a team escape-et és nem könnyen tud válogatni a játék máshonnan. Lesz 50-es. Azok ellen meg nem nyomsz rá még t3-mal se, ezért aki rafkó 50-es, az nem t3-assal megy. Nekem is még kéne egy kis tuning a mazda rx-7-be és akkor máris mennék azzal. A lényeg, hogy mindegy, hogy t2 vagy t3, de szeresd a gépet. Ezt mondom én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest