Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
üzenetére
Öreg, gyenge gép? Dehogy is... Mindenki tiptop géppel zúz, én is éppen egy bootolható pendrive-ot gyártok, hogy feltelepíthessem holnapi nap folyamán a legújabb Windows operációs rendszert, hogy minden mai játék flottul menjen, és élvezni tudjam az összes friss feature-t. Nevén nevezve a legújabb Win egy jó kis Win 95
(remélem YUMI patentra megcsinálja a telepítőt)Amúgy Core2 tök vicces platform, régen milyen űber volt, ma meg... Nemrég megdeglett a lapom, így gyorsba egy majdnem elfeledett alaplappal összedobtam egy vészgépet. G31 chipset, 2x2 ddr2, E7300. Win élményindex szerint a leggyengébb hardverelem az SSD-m volt
2 hetet töltöttem el ezzel a szélvésszel, hát hajam téptem... Most a kis i3 még a régi phenomomhoz képest is rakéta, nemhogy a core2-höz képest 
Megszokja az ember a jót gyorsan... de amikor összeraktam ezt a csoda C2D-t és konstatáltam első körben, hogy több VRAM van a gépben mint ram... igen gyorsan szereztem 4 giga ramot
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali VGA-s kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(remélem YUMI patentra megcsinálja a telepítőt)