Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
sagesz93 #1099 üzenetére
Köszi szépen megpróbálom amit tanácsoltál.Ha nem lesz jobb akkor várok a "csodára".
Barell: Sajnálom hogy az anyagi helyzetem miatt nem tudom kielégíteni a hardveres igényeidet és ezért egy ilyen lekezelő hsz-el intézed el a dolgot.Segítséget/tippet/tanácsot kértem nem pedig teljesítmény kritikát.Biztos figyelmesen elolvastad a vázolt problémát.Írtam hogy min és "max" is ugyanúgy fut tehát azt én is leszűrtem hogy nem a proci miatt szaggat.Sagesz93-nak van igaza: -Mindegy!
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #996 üzenetére
Én 84k-nál vagyok 16lvl-en, gyűjtögetem a Zonda-ra valót a 4.szintben.Skyline GT-R nekem megállt az upgradeben 8,9-nél, pedig mindent megvettem? A Murci viszont 16,8-on van
A 4 vesztés meg csak a szaros Veyron miatt van.
Meghívásos versenyek kemények tudnak lenni, főleg így, hogy szerintem átestek a szimulátoros ló túloldalára. -
Ateszzero
őstag
válasz
sagesz93 #996 üzenetére
Én csak 10-es szintű profillal rendelkezem, de azokat majdnem csak egyedüli versenyen, driftben, vagy kocsipárbajban szereztem.Sajnos az autóversenyeket nem bírja a gépem,Nagyon levenni meg nem akarom(egyenlőre)a részletességeket, mert akkor miért játszanék egy új játékkal ha régi külcsit adok neki.
Megmakacsoltam magam.
Nem tudja valaki jön-e valami javítás a közeljövőben?Optimalizálásra gondoltam. -
- = Zk = -
félisten
-
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #576 üzenetére
Nekem tökéletesen megy. 1280*1024, 2xAA, asszem szintén 2xAniso, minden high-on.
Azt nemtom hány fps, de tökéletesen folyékony, úgy igazán még egyszer sem szaggatott be.És tényleg csak naggyából van hasonló gépünk, azért a proci+vga különbség elég sokat számíthat ám. De ezek előtt nekem is 2180 volt egy HD3850el
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest