- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bokrosolajos #2028 üzenetére
Hát igazából köv hónapra terveztem egy nagyobb kiadást(akkor lesz pénzem), vagy telefon, vagy vga, de azt hiszem itt eldőlt a csata, mert a telefonom bírta tovább
Már nézegetem a vga-kat. 4870-et láttam 1 Gigásat 40k-ért. Egész jó vételnek tűnik -
válasz
bakosgabor57 #2025 üzenetére
Igazából egy másik oldalon találtam ezt, és kipróbálni most nem tudom, de gondoltam beteszem ide, hátha valakinek segít.
-
Bár játszani nem tudok, a döglött vga-m miatt, de hozok egy kis helpet annak, aki most tolja:
Aki kormánnyal játszik annak mindenképp ajánlott de aki nem annak is!
Sokkal jobb lesz az irányítás még hátsókerék meghajtású verdákkal is!
Tesztelve!A lényeg, hogy bug van az irányítással.
Méghozzá igennagy hihetetlenMenjetek be az autótok menüjébe és a tuning opciónál az oversteert állítsátok magasabbra.
Véletlen összekeverték az EA-nál az understeer-rel.
Így ha az oversteer 30 (szerintem) akkor sokkal irányíthatóbb lesz az autó...Angol komment:
Go into the tuning section, select simple tuning and move the slider to more overstear! Yes, more.
It seems to be that the slider is inverted in the wrong direction.Try it. It makes the car a lot more stable.
Edit, talking about the PC version here.
Here is another bug for EA to fix. -
válasz
Csabee. #1691 üzenetére
Úgy tűnik.. már elég rég 500/700@600/750 beállításokkal ment, de tegnap xp alatt feltoltam a gpu-t 640-re, semmi gond nem volt, erre most win7 alatt,mondom felhúzom itt is, 620-ra tettem első körben, tesztnek meg gondoltam shift, ha már xp alatt ment vele, de 2 másodperc után befagyott a kép, nyomtam egy resetet, de már a bios boot-nál csíkos a kép, a win meg bootnál bsod-al elszál
Csökkentett módban elindult, leszedtem a drivert, elindítottam simán, a win feltette a beépítettet, restart, és a bios-nál lévő csíkok még mindíg megvannak, a win meg ismételten bsod -
ááá meghalt a vga-m
ezt nem hiszem el
-
Tegnap észrevettem még valamit, és ajánlom figyelmében mindenkinek aki win98 kompatibilis módban futtatja, hogy nézzen rá játék közben a processzorra, mert nekem úgy csak 1 magot használ
Levettem a kompatibilitást, és mindjárt jobban ment win7-en, mint xp alatt -
-
válasz
- = Zk = - #1544 üzenetére
Hát ott a fóliáknál van pár elkészített, ha nem mész bele a testreszabásba, hanem ott a listából választasz. Vagy nem erre gondolsz?
-
válasz
- = Zk = - #1539 üzenetére
Na hát én is ezt kérdeztem
De azt a választ kaptam pár hsz-el feljebb, hogy nem lehet..
-
válasz
Daffni2 #1484 üzenetére
Hát most 3 nap szenvedés után végre kiélveztem a dolgot
Alig lehet letenni a kormányt
Amúgy most úgy indítok, hogy az xp amit másra nem használok, be van állítva arra a felbontásra, amire kell a game-nek, aztán indítás előtt törlöm a graphicsconfig-ot, majd belépve gyorsan belövöm újra a beállításokat, és mehet. Így eddig még nem fagyott ki
kpal: auto-medium, árnyék-low, pálya-low, mosódás-off, pixel-high és mindezt 960x600-ban
Annyira nem rossz, mint ahogy hangzik, de a 7600gst ennyit tud
Majd veszek új vga-t, és akkor majd fullban lenyomom újra.
Lord Vader: nekem köszöni megvan a 3Ghz-re húzott 5000+ x2-vel. Igaz, hogy sehol sem megy 200fps-el a vga miatt, de proci miatti anomáliákat, hogy itt-ott lassab, nemigen tapasztalok, és használni sem használja 100%-on. A grid ennél jobban terheli..
Más: ha autót akarok venni, vagy a sajátomat módosítgatom, lehet valamivel forgatni a kocsit, hogy mindenhol meg tudjam nézni? Eddig minden NFS-ben lehetett, most itt én vagyok béna, hogy nem találom, hogy hogyan, vagy tényleg nem lehet?
Meg azzal is csak engem szivat a játék, hogy egy csomószor, nem úgy jön be a kocsi hogy így félprofiban látni az elejét, hanem teljesen elfordulva, és az oldalát látom csak. Ilyen esetben végig mindenhol így jelennek meg a kocsik...kicsit fura.. -
Na így 3 nap után végre játszani is volt lehetőségem, nemcsak szenvedni vele
Vélemény:Nekem nagyon bejön. Végre okosan kell menni a kanyarokban, nem a közepén töviggáz, vagy padlófék, mert akkor meg is kapjuk a "jutalmunk" érte. Rá kell érezni, hol szabad még fékezni, vagy mennyire kell nyomni a gázt. A hangulat is nagyon ott van, végre ellenfél az ellenfél, és rendesen feltudja b@szni az agyam, mikor ahelyett, hogy megelőzne, kilök 200-nál
Versenytípusok is bejönnek, igaz még csak 1 szinten vagyok, de nagyon lehet élvezni szvsz
Amit negatívumként mondhatok(most a 3 nap kinlódást, hogy végre menjen ne nézzük),hogy marha sokat tölt, megtöri az ember lendületét. Ehhet kapcsolódva szerintem oltári hülyeség volt, hogy az első részen nem lehet kilépni, akkor állítgatja be az ember a grafikát, az irányítást, meg minden, és szerintem emiatt megdöntöttem a ctrl+alt+del nyomkodás világrekordját, ráadásul így megnéztem vagy 300x a bevezető videót, amit ugye átugrani nem lehet.. Baj az, hogy a későbbiekben ugyan már kilépni kienged, de hogy az options minek van a pause menüben, azt nemtudom, mert lényegében semmi hasznosat nem lehet állítani, gondolok én itt a vezérlésre mondjuk.
Ha már ennyire azt akarták, hogy ne lehessen kilépni, akkor lett volna ott kezdetektől a gyorsverseny opció, pause options-ba betenni a graf és kormánybeállításokat, és akkor mindenki boldog.. ez így hülyeség volt.De mindent összevetve maga a játék nagyon cool. Már csak egy jobb vga kellene, hogy fullon tudjak nyomulni, és tökéletes lesz
Apropo így offban, a 4850 ellenfele(vele egytudású) mi nvidiában?
-
Megvan a megoldás asszem:
Egész addig nem szabad változtatni a grafikai beállításokon, amíg nem vagyunk túl a tesztkörön, az első versenyen, és a kocsi megvásárlásán. Ha az alapon adott felbontáson nem fut rendesen, le kell venni a winben a desktop felbontását és akkor a játék is abban fog indulni, megcsinálni az elejét, majd után finoman, lépésenként lehet állítani. Megesett, hogy így is ha valamit elállítottam, akkor utána nem indult, ilyenkor meg törölni kell graphicsconfig.xml-t, és kezdeni elölről a beállítgatást(a játékot nem kell!)
Arra figyeljünk, hogy a winbe a felbontást olyanra vegyük le, amiben a játék alapban támogatja a fullscreen megjelenést, mert ha mondjuk egy 16:9-es monitortnál 4:3-ra vesszük le a felbontást, és miután a játékban a grafikát megfelelőre belőttük, és a desktopot visszatesszük natívra, akkor a játék induláskor befagy.
xp, sp2 alatt teszteltem a dolgot, sikerrel vizsgázott, bár a hosszútávú tökéletességet még nemtudom. Ja és itt kell mellé a win98 kompatibilitási mód. Mindjárt megnézem win7 alatt mi a helyzet.
Mellesleg nagyon remélem, hogy mihamarabb érkezik egy folt ennek orvoslására, mert ez így nem kicsit vicces..
-
válasz
bakosgabor57 #1300 üzenetére
De megeshet, viszont nem a felbontással van gondja, mert következő lépésben átírtam a graphicsconfig.xml-ben a felbontást, úgy is ment, de mivel nálam még így sem a legjobb, követekező lépésben meg megváltoztattam a fájlban a többit is(árnyék low, mosódás, off, vsync off) és így megintcsak kifagy..
Érthetetlen ez számomraNa megyek xp-re, megnézem ott mi a helyzet.
-
válasz
sagesz93 #1294 üzenetére
hehe, én meg feltettem az I-re a pontot.. Fogtam és a levesbe tettem az egész mentést, elindítottam, NEM változtattam SEMMI beállításon, és így végigtudtam menni a teszten, mindenféle fagyás nélkül. Na és akkor ennyit arról, hogy a gépem kevés neki, mert alapon 1920x1080 medium beállítást kapok, és így olyan ~5-10fps-el voltam kénytelen végigmászni a pályán.
Nagyon okos, hogy ha elállítom a grafikát, akkor meg kifagy
Ha ezt valaki érdemben megmagyarázza nekem, kap tőlem egy virtuális sört
-
ÁÁ nem, csak életemben nem értem még ilyet, hogy megmagyarázhatatlan okból ne menjen valami
HW-n nem változott semmi, programok terén igen, mert írták, hogy gond lehet a kodek, meg a hasonlók, így töröltem minden ilyet, sajnos nemnagyon használt a dolog..
Mellesleg az xp meg tök szűz, és csak azt tettem fel, ami a játéknak kell.kisza25: nemhiszem, hogy amiatt lenne, hogy kevés a gép, a proci/ram még az optimálisnak is megfelel, nemhogy a minimumnak. A vga gyengusz, azt aláírom, de akkor mivel magyarázod, hogy egyszer meg ment hiba nélkül?
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
halkan megjegyzem, hogy már az egy vicc, hogy 2009 második felében kiadott játék, csak win98 kompatibilitásban futAzon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra
-
Mondjuk én már annak örülnék, ha tudnák játszani vele, akár 50, akár 10 fps-el
De ez a sz@r folyton kilép
Free04: én ablakban futtatva figyeltem a cpu használatot(mikor épp ment a játék), és max 90% ha volt, nem több. 2.9Ghz 5000+ x2, 7600gst(azaz nem tudja a physx-et)
-
Agyam eldobom mostmár komolyan mondom
Tegnap estére xp alatt sikerült megcsinálnom, hogy menjen, erre ma akarok játszani, és megint kidob
Végigzongoráztam megint mindent amit neten találni, töröltem mindent, és újratelepítettem, elkezdem a tesztet elölről, örülök, hogy megy, erre a pálya felénél kidobAzóta meg mint eddig, rögtön az első kanyarnál..
Hogy lehetett kiadni ekkora fost -
Na akkor elmesélem a történetem, hogy hogy oldottam meg, hogy ne fagyjon ki:
Töröltem minden olyan programot a gépről, aminek bármiféle köze van codechez, codec pack, iTunes, Quicktime, video konverter...stb, majd a kompatibilitást win9/me-re tettem, és töröltem a dokumentumokból a shift mappát, és ugy indítottam. Azóta állítgattam a felbontást, meg mindent, eddig még nem fagyott ki. Win7 alatt viszont nem megy valami acélosan(7600gst), ezért megpróbáltam xp alatt is. Mivel az xp-n szinte semmi nem volt, így elég volt az előzőleg keletkezett mentést törölni, és a komatibilitást beállítani. Így most 1280x800(1280x720-t xp-n nem engedi fullscreenbe, pedig az passzolna a monitoromhoz, és win7 alatt engedi is),auto-high, pálya-medium, árnyék-low, mosódás-off, details-high, no AA, AF és ha lökhárítós nézetben játszom, akkor 25-30fps, viszont a többi nézetben 20 alá is lemegy, ami már nem jó..
Viszont nincs fent sp3, és a vga driver is vagy 1 éves. Most szedem le őket, és remélem hoz némi javulást.A játék amúgy tettszik, irányítást is jól be tudtam lőni(kb 10k-s speedlink kormányom van), csak egy kissé túlzottnak tartom a csúszkálást. Viszont végre egy NFS, amiben nem az a lényeg, hogy ész nélkül tipord a pedált, és csak menj előre.
Amugy ha valaki nem jött volna rá akkor a kormánynál az érzékenységet ne 100 fele vigyétek, hanem 0 fele, és így nem akar egy kormányhoz éréstől egyből kanyarodni. Legalább is nálam ez vált be(asszem 20-ra állítottam)
-
válasz
eastsider #847 üzenetére
Nekem is..,úgyhogy még konfigolni sem nagyon tudtam..
Most megcsináltam mindent, amit neten találtam a fagyás elleni megoldásra(kodekek törölve, win98 komp mód stb..) és most épp a grafikai beállításokkal vesződöm, mert a tesztkör egyenlőre nem fagy ki...kopp.kopp..kopp.. -
A kormányzáshoz:
Akinek olyan gondja van,hogy a kormány késve reagál állítsa be a játék mappájában lévő ControllerDefaults mappán belül az általa használt controllernél(txt-vel lehet szerkeszteni)a következőt:
<Flags DampeningEnabled="1" az egyes helyén 0-a legyen.Majd el kell indítani a jétékot,és az írányítást a 2-es gomb segítségével default-ra tenni.Azután beállítani a szükséges dolgokat,és elvileg a kormány nem fog késni. -
válasz
Creative997 #815 üzenetére
Ott sem megy nekem..
-
Én most ott tartok, hogy még el sem kezdtem játszani, már felhúzott..
Milyen hülyeség már, hogy a tesztkörből nem lehet kilépni, csak ha feladatkezelőből bezárom, aztán nézhetem végig újra és újra a bevezető videókat, mert azt sem lehet átugraniPróbálnák valami játszható beállítást összehozni a karimhoz, de így..
Most mire sikerül, meg a teszt alatt, az első kanyar után befagy, és kilépFazsán összerakták megint..
-
válasz
Unbaised-Ben #640 üzenetére
restart megvolt, most már konkrétan semmit sem csinál, ha rábökök az ikonra, meg sem jelenik a folyamatok között, mintha nem lenne.. ez komolyan mondom beszarás kategória
-
válasz
Barthezz2 #634 üzenetére
Na bazze.. ez egyre jobb..
Fogtam a dvd-t, és a rajta lévő physx-et manuálisan telepítettem, gondolván hátha.. namost azóta, ha el akarom indítani, konkrétan nem csinál semmit.. Egyszerűen mintha nem is lenne, nem tölt a gép, nem történik semmi, és a feladatkezelőben sincs ott az exe.. hát ilyet még nem b@sztam -
Csatlakozom azok klubbjába, akiknek nem indul
Alig vártam, itt is elég sok jót olvasni róla, erre cseszik elindulni
A változatosság kedvéért ilyen hibáról még nem olvastam itt. Elindítom, bejön a töltőképernyő, ahol 1-2sec alatt végigfut a csík, majd eltűnik, és egy nagy fekete semmi. Nem áll le, nincs se hibaüzenet, se semmi, csak a fekete képernyőALT+Tab-ra nem reagál, csak ctrl+alt+del kombóra tudom előcsalni a feladatkezelőt, és kilőni a processzek közül..
WTF ez? -
Legtöbb NFS-ben így van, de levennéd a kedvemért minimumra, hogy úgy mennyivel szarabb az összhatás? Mert UC-t is igy lehetett állítgatni, de szerintem katasztrófálisan nézett ki low beállításokon, ráadásul alig gyorsult tőle.
- = Zk = -: remélem, és azt is, hogy butított graffal, nem kapok hányingert tőle
-
válasz
killer1203 #324 üzenetére
mért, azt optimalizálták?
-
válasz
killer1203 #315 üzenetére
Már láttam köszi, csak egy előttem lévőre válaszoltam
Viktor77: szóval már próbáltad, és azt mondod ütős lett?
És milyen gépen? hogy az előttem szólóhoz csatlakozzak.. Konfigodnál ami van? -
válasz
Motion_Blur #306 üzenetére
semmi, megvan
-
Na de mennyire korrekt a fentebb linkelt gépigény? El fog az indulni nekem 7600gst-vel, vagy ne is vesződjek a beszerzéssel?
-
válasz
killer1203 #263 üzenetére
Undercover CPU optimizerrel sem volt játszható
HP2 óta első NFS, amivel 1 órát ha játszottam.. és akkor sokat mondok
-
válasz
- = Zk = - #253 üzenetére
Ezt már én is láttam.. hát nem lehet egy Grid szinten nullára redukálni a gépet, de én nem is vártam ezt. Ettől függetlenül még lehet szimulátoros irányítás/viselkedés, csak éppen cafatokra törni nem lehet.. avagy azt is el tudom képzelni, hogy esetleg állítható a dolog.. de ne találgassunk, hamarosan meg fogjuk tudni
-
válasz
- = Zk = - #229 üzenetére
Ha jó irányba változik, akkor nincs gáz
-
Jelentem én láttam, éppen nemrég. Mondjuk pont a forma 1 alá kellett betennie a retek klubbnak
Amugy a fentebb elhangzott kérdéshez én is csatlakoznák, egy gépigényt pls tud valaki mondani? Valamint én is nagyban remélem, hogy nem az UC motorját kapta meg, mert azon minimumon olyan volt a grafika, hogy visszakéredzkedett az ebéd tőle, emellett alig volt fps különbség a full, és a low között, arról nem beszélve hogy a felbontást is csak poénból vette lejjebb az ember, mert sokat nem ért
Remélem itt kap valami normális paraméterezhetőséget a graf, és az én kártyámon is el fog indulni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest