- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
válasz
Barthezz2 #1021 üzenetére
Na ez úgy néz ki bejött!
A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!
Na szal, kicsit eltértem az eredeti problémámtól, nem tud esetleg valaki valami megoldást ezekre a fagyásos dolgokra? Juteszembe EREDETIben van meg a játék, ezért is csodálkozok az ilyen problémákon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest