Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Oké! megértem a ti szemszögeteket is...(valószínű hogy ha nekem is olyan szüleim lennének hogy kiejtem a számon és már a kezemben van az NFS shift VAGY a havi keresetemből futná akkor én is bolti verziót futtatnék...de nem : havi keresetem nincs, mivel tanuló vagyok, a szüleim meg fölösleges dolgokra nem dobnak ki pénzt...inkább vesznek pár játék árából egy új farit.)
Igenis le fogom tölteni ha tudom, és igenis ha úgy tetszik el fogom "lopni...". Amit tudok azt kihasználom, nehogy már csak a fejesek lopjanak a nagyvilágban...NA IGEN AZ MÁR LOPÁS a százmilliók. Nem pár ezrek egy játék miattt...
"Jajj szegényke"...akkor BIZONYÁRA TE NEM TÖLTÖTTÉL LE MÉG EGY FILMET SEM AZ INTERNETRŐL, ÉS BIZONYÁRA TE MÉG NEM INSTALLÁLTÁL EGYETLEN FELTÖRT PROGRAMOT SEM!!!!!
A választ tudom, és te is,akkor nem értem mért kell saját magadat is offolni?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest