Hirdetés
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini PC
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Daffni2 #4907 üzenetére
Oké! megértem a ti szemszögeteket is...(valószínű hogy ha nekem is olyan szüleim lennének hogy kiejtem a számon és már a kezemben van az NFS shift VAGY a havi keresetemből futná akkor én is bolti verziót futtatnék...de nem : havi keresetem nincs, mivel tanuló vagyok, a szüleim meg fölösleges dolgokra nem dobnak ki pénzt...inkább vesznek pár játék árából egy új farit.)
Igenis le fogom tölteni ha tudom, és igenis ha úgy tetszik el fogom "lopni...". Amit tudok azt kihasználom, nehogy már csak a fejesek lopjanak a nagyvilágban...NA IGEN AZ MÁR LOPÁS a százmilliók. Nem pár ezrek egy játék miattt...
"Jajj szegényke"...akkor BIZONYÁRA TE NEM TÖLTÖTTÉL LE MÉG EGY FILMET SEM AZ INTERNETRŐL, ÉS BIZONYÁRA TE MÉG NEM INSTALLÁLTÁL EGYETLEN FELTÖRT PROGRAMOT SEM!!!!!
A választ tudom, és te is,akkor nem értem mért kell saját magadat is offolni?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest