Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Vannak elég erős különbségek, azért tényleg érdekes lenne, ha egy mezei autó olyan lenne végül mint amit valami sportgépből ki lehet hozni.
Egyébként van sztori, az átvezető videokban megy, bár már elég régen toltam, de sokra azért nem kell számítani, az maradt leginkább emlékezetes, hogy mindenhol Monstert isznak...oké, reklámszerződés tudom, de viccesen néz ki, az amerikai kocsma néhol, aztán sör helyett energiaital...
SpeedList az a játék vége után lesz még egy kis elhetőség tolni, ha jól emlékszem online ranglétrák és versenyek, a DailyChallange meg az amit a enve sugall, napi kihívások némi pontért és pénzért.
-
laceszgamer
addikt
válasz
ghostrider20 #770 üzenetére
Alt + enter sem segít?
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #717 üzenetére
Csak meglett a megoldás.
Autópályán mentem mindig, gondoltam ott a legegyszerűbb, meg ugye Most Wanted-ben anno mindig ott volt sok útlezárás, itt meg szépen a városba pakolnak csakPrestige feloldva, asszem lesz még mit tenni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #716 üzenetére
Hát más nem elsz akkor, addig emgyek míg nem pakolnak le kettőt.
Bár jó kis idő lesz gondolom mire az outlaw végére érek, az alig pár % mig a többi már 100%, de prestige modhoz meg kéne mind az 5.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #714 üzenetére
Azzal próbálkoztam többször is. Kimentem autópályára, megvártam míg felment 4 esre és ott mentem folyamatosan, de 0 útzár, ráadásul még sokszor a rendőröket is úgy keleltt bevárnom.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #708 üzenetére
Erre valakinek ötlet?
Minden más 100%, egyedül outlaw nem. -
laceszgamer
addikt
2 roadblockon átmenés hogy oldahto meg könynen? Negyed óráig szórakoztam a rendőrökel, 4 es körözöttséggel, de még véletlen sem jött egy úttorlasz se.
-
laceszgamer
addikt
válasz
noblem1983 #706 üzenetére
Komoly?
Én meg szívtam végig minden versenyt akkor is ha elején elveszett jóformán.
Ne ez fail volt részemről akkor. -
laceszgamer
addikt
Az is aki kitalálta hogy játékba kell ebbe a játékba ez a gymkama akármi... komolyan leültetném elég egy egész napra hogy tolja.
Egész jó játék lenne nélküle, még a menü kezelhetlenségét és az ujra nem indítható versenyeket is megbocsátanám.
-
laceszgamer
addikt
Az Origines dolog hogy van most? Ha előfizetek akkor letölthetem a játékot pár órát játszani? Mert akkor annyit megérne a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest