Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Igen ráfér egyébként a kalapálás de haladnak vele és ez dicséretes.
Elvileg még régebben azt mondták hogy sokáig akarnak vele foglalkozni hát ez az EA-n és rajtuk múlik csak remélem így lesz.Köszi a tieid is szépek. Én se foglalkoztam még sokat csak akkor foglalkozok vele amikor eszembe jut valami amit alakíthatnék vagy van egy jó ötletem ami ritkán van.
Általában nézek egy híresebb életbeni festést abba belekezdek majd személyre szabom. Ez a 240 is így készült. Még van egy Suprám Civicem és tegnap vettem egy Camaro-t hogy ugyan legyen már egy izomautóm.Felvettelek ha éppen fent vagyok én is benne vagyok szívesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Elvileg még régebben azt mondták hogy sokáig akarnak vele foglalkozni hát ez az EA-n és rajtuk múlik csak remélem így lesz.