Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Patrick76496
őstag
Értem, köszi a választ. Sajnálom, mert a régi NFS-ekben baromi jó zenék voltak. Akkor valszeg ezért hiányzik a fotó mód is, kicsit hiányoltam. Viszont láttam, hogy alig mutatták be pár napja az új GT-R-t, de már le van modellezve a játékban.
 Nagyon remélem, hogy nem hagynak minket patchek nélkül, mert jelenleg egy eléggé optimalizálatlan és bugos a játék.Sokszor van olyan, hogy megyek, és nem tölt be előttem a map, csak a nagy üresség van.. Ilyenkor persze leesek és nyilván úgy számolja a játék, mintha karamboloztam volna, pedig egyáltalán nem is tehetek róla. De a legjobb az egészben az, hogy amikor ilyenkor tölt a játék, a time attack pl számol a háttérben, és mivel sokáig tölt persze hogy lejár az idő.
Néhány klasszikussal én is találkoztam, pl az NFS3 (HP) menü zenéje a garázsban.
 Az EA TRAX-ot viszont hiányolom, szívesen hallgatnék pár olyan zenét verseny közben is, ami csak a garázsban van. Meg olyan is lenne, amit kikapcsolnék, bár már megbarátkoztam a garázsban szóló zenék többségével.Az irányításra is kezdek nagyjából ráérezni. Tettem a Silviara egy Wang Gang pad méretű spoilert, felpakoltam maxra a leszorítőerőt és így már viszonylag stabil a kocsi, végre nagyjából arra megy, amerre én szeretném. Az S13 még egy kicsit bizonytalan, kell egy kis idő, mire az ember ráérez a konfigurálásra.

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
 - Könyvajánló
 - Okos Otthon / Smart Home
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Milyen TV-t vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Apple Watch
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
 - Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nagyon remélem, hogy nem hagynak minket patchek nélkül, mert jelenleg egy eléggé optimalizálatlan és bugos a játék.