- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
Szerintem olyan 10k-t biztos megéri. De kinek mi. Én 14 ért vettem szerintem oké annyiért is. Ha később is igy fogják javítgatni meg bővíteni megfogja érni még jobban. Én már így is sokat ülök előtte. Story-t nem is siettetem. Elég sok időt töltök a garázsba, kb mint az úton mert csinosítom az autót. Ezt nagyon utáltam a Crew-ban pl hogy előregyártott fóliák voltak csak ráadásul unalmasak vagy nagyon rondák. Főleg annak jó aki szeret szöszmötölni így. Én pl szeretek kilátszódni a tömegből nem szeretem ha ugyan úgy néz ki a kocsim mint másé
. NFS World-ben is nagyon sok időt töltöttem ezzel. Ha te is szeretsz így alkotgatni akkor megéri. Ha végig robogsz az egészen akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest