Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
Szerintem olyan 10k-t biztos megéri. De kinek mi. Én 14 ért vettem szerintem oké annyiért is. Ha később is igy fogják javítgatni meg bővíteni megfogja érni még jobban. Én már így is sokat ülök előtte. Story-t nem is siettetem. Elég sok időt töltök a garázsba, kb mint az úton mert csinosítom az autót. Ezt nagyon utáltam a Crew-ban pl hogy előregyártott fóliák voltak csak ráadásul unalmasak vagy nagyon rondák. Főleg annak jó aki szeret szöszmötölni így. Én pl szeretek kilátszódni a tömegből nem szeretem ha ugyan úgy néz ki a kocsim mint másé
. NFS World-ben is nagyon sok időt töltöttem ezzel. Ha te is szeretsz így alkotgatni akkor megéri. Ha végig robogsz az egészen akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen videókártyát?
- SörcsaPH!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. NFS World-ben is nagyon sok időt töltöttem ezzel. Ha te is szeretsz így alkotgatni akkor megéri. Ha végig robogsz az egészen akkor nem.
).