- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patrick76496 #913 üzenetére
Mindig következetesen képviselik azt, hogy nem a játékot veszed meg, hanem a jogot, hogy játszhass vele. Ez a jog át nem ruházható. Az Origin használatával meg elfogadtad azt is, hogy semmit nem fogsz pénzzé tenni, ami az accountodon van, beleértve magát az accountot is. Szerintem engedd el ezt a dolgot.
-
válasz
Patrick76496 #911 üzenetére
El lehet rejteni, de mást nem lehet vele kezdeni.
-
válasz
Patrick76496 #909 üzenetére
Nem tudod eladni, csak accounttal.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Patrick76496 #709 üzenetére
Ugyan nem próbáltam HDD-ről, de az SSD inkább a töltési időnél segít, menet közben max akkor, ha valami terepet kell betölteni, akkor talán nem akad be. De az fps nem lesz tőle több.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Patrick76496 #701 üzenetére
Az SSD nagyon sokat számít, nekem kb 1 perc az első betöltés (ami még mindig sok szerintem). GTX 960-on egyszer sem tűnt el az aszfalt nálam.
-
válasz
Patrick76496 #698 üzenetére
Én erős gépen toltam végig és ott is van azért töltési idő, de csak max. fél perc. Ami idegesítő, hogy a csík nem végigmegy, hanem eljut a 2/3-ig, majd 100%-ra ugrik. Na jó, fel lehet ezt fogni kellemes meglepetésnek is. Viszont ilyen textúra eltűnést meg, töltés után lassú textúra betöltődést nem tapasztaltam egyszer sem. Szerintem ilyen jelenségekre találták ki a minimum gépigényt. Ha neked megvan a minimum gépigényt, akkor nem szabadna eltűnnie az útnak.
-
Over567
aktív tag
válasz
Patrick76496 #555 üzenetére
Igen ráfér egyébként a kalapálás de haladnak vele és ez dicséretes.
Elvileg még régebben azt mondták hogy sokáig akarnak vele foglalkozni hát ez az EA-n és rajtuk múlik csak remélem így lesz.
Köszi a tieid is szépek. Én se foglalkoztam még sokat csak akkor foglalkozok vele amikor eszembe jut valami amit alakíthatnék vagy van egy jó ötletem ami ritkán van.
Általában nézek egy híresebb életbeni festést abba belekezdek majd személyre szabom. Ez a 240 is így készült. Még van egy Suprám Civicem és tegnap vettem egy Camaro-t hogy ugyan legyen már egy izomautóm.
Felvettelek ha éppen fent vagyok én is benne vagyok szívesen.
-
mlinus
őstag
válasz
Patrick76496 #451 üzenetére
csak a hotrodok és a gyorsulási versenyek hiányoznak. a zenék benne kell, hogy legyenek, mert az mind a legends update része volt.
én 100%ra kipörgettem a játékot ps4en és csak egyszer hallottam az I am rock számot, az egyik Eddie verseny közben (ezalatti versenyek alatt csak a klasszikus nfs zenék mennek)
a fő probléma az hogy a játék minden egyes versenytípushoz külön playlistet tart fenn, tehát van egy csomó olyan zene amit csak mondjuk akkor hallhatsz ha driftelsz, vagy ha a garázsban vagy.
-
Over567
aktív tag
válasz
Patrick76496 #429 üzenetére
Grafikát lehet még egy konfig fájlban tovább állítgatni de nem mókoltam bele még csak olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest