Új hozzászólás Aktív témák
-
No, tegnap megvettem Origin Access-t, ki is próbáltam a játékot és első benyomás az erős pozitív. 10 órából eddig a felét játszottam le kb, ezalatt begyűjtöttem és megcsináltam egy ismertebb járgányt az NFS-ből
: (~1-1,5 óra volt össze legózni a sok matricából)
Grafika szerintem nagyon jól néz ki, néhány apró zavaró hiba ellenére nagyon tetszik a játék. Újra utcai verseny, és szinte korlátlan tuning lehetőség ami miatt leginkább megfogott. Remélem a jövőben még jönnek autók, még elférne néhány a játékban. Vásárlással meg megvárok egy akciót, olyan 7-8k környékén biztos megveszem, de 12-13-14k-t elvből nem adok ki egy játékért, inkább várok egy akcióra.
További jó játékot!Szerk.: bocsi, felsőre kérek egy törlést, véletlen dupla lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- OTP Bank topic
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest