- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem bírtam már tovább,hogy ne osszam meg veletek,hogy ez a legundorítóbb,legcsalóbb,legszarabb NFS ami valaha is született!!!
A legelső rész óta játszom és mindegyik a polcomon landolt szinte a megjelenés napján. Pofátlanságnak tartom,hogy egyáltalán meg merik említeni a "realisztika" szót a játék leírásában. Minden NFS csalt,de valahogy azok nem voltak ennyire idegesítőek mint ez. Sokat persze nem szabad várni egy vérbeli "ÁRKÁD" (direkt írtam így) autóversenytől,de azt hittem végre valami változik,de nem.
Kezdetben mikor láttam,hogy a magától isteni sugallatra feltöltődő nitrópalackot elhagyták,reméltem lesz értelme komolyanvenni a játékot. De arra legalább rá lehetett fogni,hogy a gépi ellenfelek ügyesebben mennek azért marad több nitrójuk a célegyenesben ahoz,hogy lehaggyanak. Ami a legkiábrándítóbb az a pontozás.
nem bírok rájönni a logikájára.Ugyan az a kocsi az egyik versenyben a kitűzött időhöz képest -21 másodperc 3860 pont,a következőben -32 1850. Vajon méééé?
Hogy ne haladj olyan jól? Ja? Azt hittem végre lesz pc-s vetélytársa Gran Turismo-nak,de inkább odaadom az unokaöcsémnek karira,13 éves neki való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest