Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z.m.Z

aktív tag

válasz Veg1ta #6944 üzenetére

Érdekes őt nem idegesíti az ilyesmi,mert mindig talál valami jó magyarázatot, pl.: "neki jobban drukkoltak a rajzolt nézők" v. "biztos szembeszél volt,de majd eláll" Édes a gyermekded naívság. :B

• Z.m.Z

aktív tag

Üdv mindenkinek!

Nem bírtam már tovább,hogy ne osszam meg veletek,hogy ez a legundorítóbb,legcsalóbb,legszarabb NFS ami valaha is született!!! :K A legelső rész óta játszom és mindegyik a polcomon landolt szinte a megjelenés napján. Pofátlanságnak tartom,hogy egyáltalán meg merik említeni a "realisztika" szót a játék leírásában. Minden NFS csalt,de valahogy azok nem voltak ennyire idegesítőek mint ez. Sokat persze nem szabad várni egy vérbeli "ÁRKÁD" (direkt írtam így) autóversenytől,de azt hittem végre valami változik,de nem. :( Kezdetben mikor láttam,hogy a magától isteni sugallatra feltöltődő nitrópalackot elhagyták,reméltem lesz értelme komolyanvenni a játékot. De arra legalább rá lehetett fogni,hogy a gépi ellenfelek ügyesebben mennek azért marad több nitrójuk a célegyenesben ahoz,hogy lehaggyanak. Ami a legkiábrándítóbb az a pontozás. :F nem bírok rájönni a logikájára.Ugyan az a kocsi az egyik versenyben a kitűzött időhöz képest -21 másodperc 3860 pont,a következőben -32 1850. Vajon méééé?
    Hogy ne haladj olyan jól? Ja? Azt hittem végre lesz pc-s vetélytársa Gran Turismo-nak,de inkább odaadom az unokaöcsémnek karira,13 éves neki való.

Új hozzászólás Aktív témák