Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
Sőt nekem volt egy olyan sprintem hogy a cél elötti egyenesben mindig megelőztek. Megyek mondjuk 380-al és lefékez kb 150-re és a második helyezett elhúz mellettem. És ez mindig megtörtént ahányszor kellett mennem azon a pályán. De azért annyira nem csal a game mint a most wanted. Azért az nagyon durva volt.
-
DeltaPower
addikt
tudod mi volt a durva? drageltem még anno 600 lovas kocsival, volt egy 800 lovas a csoportban. az első futamon a legeslegjobb időmnél 15 századdal jobbat ment, de nem ellenem futott, szal csak kiírta az eredményét. a másodikon és harmadikon ellenem jött, kemény 3 tizeddel megaláztam mind2szer. ott már nem tudott csalni, amikor láttam
-
caprine
senior tag
Valószínüleg sérült volt az autód és sérült autóval nem lehet indulni. Én is így jártam hirtelen földbe győkerezett a lábam amikor megláttam, hogy a kedvenc tuningolt RX-7 drift gépem sehol. Szervíz és mehet tovább.
Meg lett a 100%. A sprintnél használtam trainert mert annyiszor összetöktem a technikát hogy nem bírtam anyagilag.
Egy jó tanács ne vegyetek nitrot amíg tudtok anélkül is nyerni mert a gép nagyon sokat csal vele, ezt már az underground-nál is észrevettem. Amikor a Punto GT az MW-ben állandóan bealázta a 12 hengeres lambomat na meg a carrera GT-t is. Ha ti nem vesztek akkor a gép sem használ.
Egy jó példa próbáljátok ki: van egy verseny ahol mindenki sárga skyline-al megy. Mentem a 2. helyen 1 kört, az elöttem lévő a megtett 1 kör alatt 3x használt nitrot a kicsapó lángcsóvák szerint, míg abból elméletileg csak 2 van, és 3 kör alatt 9x, vagyis 7 alkalomal csalt a gép. Vagy úgyan ezen versenynapon sprint/ csúcssebesség futam Skyline és Viper. Ha viperrel megyek akkor 518LE mindkét autó és álltalában a skyline-ok nyernek, ha skyline-t kérek akkor a viper továbbra is 518, de minden skyline 428LE-s lesz, na ez már pofátlanság.
Sprintnél sokat csal a gép, és drag esetében is időnként elég feltünő. Megver 1 másodpercel egy olyan gép ami 200 pacival gyengébb, de amikor egymás ellen megyünk akkor meg 1-el kikap, hogy is van ez???? Dragra a GT2 a maga 1125LE-vel nagyon kafa. Kétkerékre meg valami amcsi régiség én chevelle-el toltam végig.
A sprintnél az utolsó versenynapnál teljesen kibuktam, na mondom mi lesz itt a király esetében de azt az öreg csotrogányt elsőre lenyomtam. Dragnál ugyan ez, és Ryo sem volt olyan nagy falat, ha nem is elsőre de ledaráltam őt is.
Kormánnyal eszméletlen a játék. Azt hogy az autók súlyát hogy tudják éreztetni nem tudom, de cefettűl érezni hogy egy 12 hengeres nehéz vasat vagy egy 4 hengeres minrakétát vezetünk, bukkanok, a rázokő, minden a helyén van.
Amit nem szabad venni: golf még 600 pacival is silány, a ford GT sem az igazi, 350Z szerintem nagyon tolja a seggét de a hangja jó.
Azt meg tudná nekem valaki mondani csúcssebességnél miért veszi el a gép időnént a gázt kanyarokban??? Ilyet a menetstabilizátor és a kipörgésgátló tud csinálni de ha kikapcsoltam akkor mit szívat vele???? Megyek 320-al, egy kis ív mert kb 10fok ha van és kanyarnak nem nevezhető egyszer csak visszavett 220-ra a többiek meg el mellettem, az idegeimre ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged