- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
.:Kristian:. #5431 üzenetére
én csak leszedtem egy reg fájlt és beírta magát semmit nem kellett átállítani de ezt nem tom be lehet-e ide tenni... de ha rákeresel tuti fél perc alatt meglesz.
pl nfscarbon.atw.hu-n megtalálod. ne zavarjon a név.jah vagy vedd meg szépen a boltban mint én és akkor eleve magyar!
-
joey04
titán
nah itt van a gondom konkrétan:
[link]nem értem mi lehet...?
-
joey04
titán
Nah emberek.megint egy kis Help kéne!Megvan már minden kategóriában a king cím kivéve a driftet.probléma:nincs megnyitva az a pálya ami a drift király felé visz mert a nyitáshoz 10 rekord döntés kell és nekem csak 6 van. de hol kell meg lennie a 10nek? mert visszamentem a régebbi pályákra megcsináltam 1-2-t amin csak domináltam de nem az enyém a rekord.azok közül asszem már 3mat is megcsináltam de még mindig 6/10 van!A végefélé lévő pályáknál ahol ugye már minden versenynapon csak 1 típusú versenyek vannak ott is van pár olyan nap ahol enyém a rekord is de ott meg összesen nincs 6 rekordom tehát nem ott számolja elvileg. az egész "térképen" viszont jóval több mint 6 rekordos pályám van tehát nem is egybe számolja!mi lehet a megoldás?
-
joey04
titán
Hello.Eljutottam odáig hogy kiállajk Ryo ellen de Driftben egyszerűen nem tudom leverni!Már valami csalás bevetésén is gondolkodtam ha tudtok segítsetek!akár csalással akár azzal hogy aki leverte már az driftben mivel nyomta ellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest