Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #215 üzenetére
Az a vonalvezetés, a színvilág, egy az egyben a PU-ból átvett pálya... [:sóhajt:]
p -
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Lev Andropov #215 üzenetére
szeva Lev cimbi!
téged is lehet még látni ?msn-en sose vagy uj msned van ?
mi ujság ?hogy vagy ?remélem ujra nagy versenyek lesznek majd az uj NFS-ben
Üdv: Scooby -
Skipp
senior tag
válasz
Lev Andropov #205 üzenetére
Most mééééér... olyan szép gyerekek.
Hogy valami értelmeset is mondjak: under 1-ben volt pár 6-7 körös szirkit a vége felé amin izzadni kellett, na olyanok kellenének még, sokan.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #197 üzenetére
Különben visszatérve ehhez...
Igazából ez hiányzik teljesen nekem a napjaink beli nfs-ekből.. a kihívás.. a nehézség.. én személy szerint azt szeretem ha vért izzadok, és igen sikerült meg csinálni, sikerült megverni az ellenfelet és nem úgy hogy 3 kört verek rá és közbe még tízóraizok is.... Mert, ha nem lenne a PH, hát egyértelmű, hogy ennyit biztos nem jáccotam volna se a Carbonal, az MW-vel meg főleg. Egy banda, vagy csapat nevezzük akárhogy ösztönöz a játékra, a minnél jobb teljesítésre, mert maga a játék hát, hogy is mondjam ööö egy cseppet unalmas úgy magába. Mert öszintén szólva az nfs 5 óta mindegyik rész valami kib***ott egyszerűre sikeredett és olyan lineáris hogy beszarsz.
Juj meg főleg, mikor a sok nagyképű gettóvezér bemutatkozik a saját kis intrójukba, azt hinné az ember jó most akkor biztos tud is valamit....
De ugy is tudom az NFS sose lesz már az a Hard nehézségű játék, amivel el lehetne bíbelődni, egymás után csinálod az unalmasabbnál egyszerűbb versenyeket és várod, hogy unlockold végre a kedvenc kocsid... -
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #192 üzenetére
Az NFSU2-t olyan VGA-val toltam végig, hogy semmi csillogás nem volt az aszfaltban. Na jó, a színe tényleg kicsit barnás volt. Viszont elment egy Gef4MX 420 Go-val szerelt notin is, bár ott már aztán tényleg szigorúan geometriai formákra korlátozódott a grafika. Általában nem szoktam csili-vilire állítani amúgy sem, nekem még a Porsche Unleashed is szép. Nem a grafika, hanem a játékélmény kedvéért játszom. És ebben megintcsak a PU tudott a legtöbbet felmutatni. Tiszta gyerekkori C64-es Street Rod feeling volt venni a lepukkant autókat és kipofozni őket.
Ezt kéne visszahozni, nem a csillogást, meg a mósönblört, meg a sédereket hajszolni.
p -
Dj Sügi
őstag
válasz
Lev Andropov #179 üzenetére
Jó lett a vid!Grat
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
ejjha
grat, jó videjó lett
-
trassher
addikt
válasz
jihhíí király lett. pls írd már be annak a brooklyn bounce számnak a címét ami az elején van. előre is thx
-
zws
senior tag
válasz
Ghost Rider powaa sztem nagyon kircsi, és alap h Skyline powaaa
grat jó kis vid -
addikt
válasz
de kíváncsi vagyok rá bazz
-
zws
senior tag
válasz
Várom mindenki véleményét jót, rosszat
rosszat? ezt te se gondoltad komolyan, eddig 1etlen videdre se mondta senki h rossz, és remélem h ez is király lett -
netkoo
senior tag
válasz
Lev Andropov #172 üzenetére
Meister
Nem tolsz abbbol is egy kis videt?
-
zws
senior tag
válasz
Lev Andropov #161 üzenetére
cső man rég láttalak, meg sajna a többieket is,de ez nem számit ujra itt, hű de jó
nekem még megvan az összes vided(hála az égnek)
jah és van valami jó kis zenécskéd mostanság? kellene pár új music, ha ráérsz irjá mé pár szám címet privben vagy valahol, köcce
[Szerkesztve] -
addikt
válasz
uh bazzz
várom.. régebbi mw-s videk neked megvannak még?
Letöröltem nekem meg kéne
-
ChromeX
addikt
válasz
ez jó bár én mindegyik vididet láttam csak azt a gold valley runt nem arról sajna lemaradtam
látom mindenki azon a véleményen van nagyábból amin én ennek örülök, amúgy nekem az a video tetszik jah és elvileg ma kéne valamit leleplezniük nem?
[link]
van itt valami
[Szerkesztve] -
netkoo
senior tag
válasz
Lev Andropov #152 üzenetére
Cewa Maister
Mizu veled?
TDU t probáltad? -
addikt
válasz
Lev Andropov #82 üzenetére
ha majd ellátogatsz az Audi szalonba add át üdvözletem a Szollár családnak
ott is vanna leszármazottaink
-
Skipp
senior tag
válasz
Lev Andropov #90 üzenetére
-
athomi
veterán
válasz
Lev Andropov #81 üzenetére
Nekem ami negyon tetszett az a Need For Speed III- Hot Pursuit. Sajna az utánnalévő játéjkokhoz nem volt elég a 166Mhz-es Pentiumom...
Aztán tetszett az Underground I. is, de II. nem hozott túl sok újdonságot, így annyira nem fogott meg. Sztem a Most Wanted is elég jól sikerült, de aztán a Carbon nekem nagy csalódás volt. Sztem egyszerűen szar.
Remélem, hogy a következő rész jó lesz és nem megint vmi éjszakai Underground, mert az már nagyon uncsi lenne. -
Skipp
senior tag
válasz
Lev Andropov #82 üzenetére
Ejjha, nicsak kit látok. Üdvözletem OF tesó!
Nahh jólvan, te semmit nem változtál. Csak nehogy lemondj a Skyline-ról a Skoda kedvéért!
''four - kölcsönszemüveg ( fuhh jó szörös vagyok rajta a k*rvaéletbe) XD''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest