- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.
Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest