Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész
) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.
Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pixel 7 pro 128/8
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.