Új hozzászólás Aktív témák

• Lev Andropov

senior tag

válasz Boglya #79 üzenetére

Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
    A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
    A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész :) ) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.

Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak

Új hozzászólás Aktív témák