Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Szeva Skipp OF!

Na majd ellátogatok a Porsche Győr, Audi szalonjába és elviszem tesztvezetni az RS4es tesztautójukat
; a hétvégén mikor a Skodánál nyilt napok voltak bnőmel elvitük az egyik 1,9es PDTDi-s Octáviát és mondta az ürge ( értékesítő menedzser ) ha akarom felvihetem az autópályára
, hát az autópályára ráfordító kanyarban csak 90-100al mentem be és ugy kapaszkodott a csávesz melletem, hogy jó volt nézni ( ja emléxem anno mondta az oktatóm, hogy sose menjek 50él gyorsabban ott mert egyszerűen gyorsabban nem lehet bevenni azt a kanyart... hát lófasz a sejhajába
, igaz kapaszkodni nah azt kellett )és közbe mondta hogy milyen jó az úttartása, mondom látom én is
az egyenesbe meg a 200 megvolt, mondom nyomom amig nem szól
, ( anno monta hogy rámszól majd ha nem érzi magát biztonságba
) hát kurva nagyot csalódtam + an a Skodába, mert kibaszott jó egy autó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

; a hétvégén mikor a Skodánál nyilt napok voltak bnőmel elvitük az egyik 1,9es PDTDi-s Octáviát és mondta az ürge ( értékesítő menedzser ) ha akarom felvihetem az autópályára
, igaz kapaszkodni nah azt kellett )és közbe mondta hogy milyen jó az úttartása, mondom látom én is
, ( anno monta hogy rámszól majd ha nem érzi magát biztonságba