- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nah emberek.megint egy kis Help kéne!Megvan már minden kategóriában a king cím kivéve a driftet.probléma:nincs megnyitva az a pálya ami a drift király felé visz mert a nyitáshoz 10 rekord döntés kell és nekem csak 6 van. de hol kell meg lennie a 10nek? mert visszamentem a régebbi pályákra megcsináltam 1-2-t amin csak domináltam de nem az enyém a rekord.azok közül asszem már 3mat is megcsináltam de még mindig 6/10 van!A végefélé lévő pályáknál ahol ugye már minden versenynapon csak 1 típusú versenyek vannak ott is van pár olyan nap ahol enyém a rekord is de ott meg összesen nincs 6 rekordom tehát nem ott számolja elvileg. az egész "térképen" viszont jóval több mint 6 rekordos pályám van tehát nem is egybe számolja!mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest