Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ugyanúgy PR 735-ös formában végeztem 1-es rangúként, ami egyébként drift nélküli plusz nitrók nélkül nehezen jött volna össze.
Azért is driftelek, mert úgy nem annyira unalmas a verseny és kis izgalmat hoz bele, na mert lássuk be miből áll az autó terelgetés alapból: balra meg jobbra kormányzás... Nagyon izgalmas.
Driftet én egyaránt indítok kanyarodás előtt és kanyarodás után. Helyzettől függ, amit most nehéz pontosan leírni, mert már kb rutinból csinálom.
Tényleg be kell gyakorolni az íveket, hogy melyiknél mennyire vezeti a játék sínen az autót drift közben és egész hatékonynak lehet lenni.
Lehet megpróbálok majd videót csinálni, hogy én hogyan nyomom jelenleg, mert ahogy nézem youtube-ot, kezdetleges autókkal vannak csak driftelgetések.
Én meg nagyrészt egész pályásakat mutatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest