Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ugyanúgy PR 735-ös formában végeztem 1-es rangúként, ami egyébként drift nélküli plusz nitrók nélkül nehezen jött volna össze.
Azért is driftelek, mert úgy nem annyira unalmas a verseny és kis izgalmat hoz bele, na mert lássuk be miből áll az autó terelgetés alapból: balra meg jobbra kormányzás... Nagyon izgalmas.Driftet én egyaránt indítok kanyarodás előtt és kanyarodás után. Helyzettől függ, amit most nehéz pontosan leírni, mert már kb rutinból csinálom.
Tényleg be kell gyakorolni az íveket, hogy melyiknél mennyire vezeti a játék sínen az autót drift közben és egész hatékonynak lehet lenni.
Lehet megpróbálok majd videót csinálni, hogy én hogyan nyomom jelenleg, mert ahogy nézem youtube-ot, kezdetleges autókkal vannak csak driftelgetések.
Én meg nagyrészt egész pályásakat mutatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Docker konténerizálás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest