Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én nem hiszem, hogy törölném mostanában. Nézzük, mit kínál a játék: IAP rendszer, vagyis ingyen játszva nyilván hosszadalmas, rengeteg farmolást, ismétlést igényel. Ennek ellenére nincsenek kizárólag fizetés után elérhető tartalmak, szóval megfelelő játékidő beleölésével végigjátszható, minden autó megszerezhető, tuningolható, egyedivé alakítható. Lehet, hogy egy év kell neki, de más játékkal is játszik ennyit az ember, ha leköti. Én meg amúgy is jó esetben csak napi 3-4 alkalommal tudok vele játszani, lassan haladok, de legalább nem csömörödök bele a farmolásba. Tetszenek az autók, a tuning, bár vannak idegesítő dolgok, mégis, kitűzök valami napi kis célt, és már jól is szórakoztam abban a 10 percben amíg nyomatom. Szóval nekem mobilra megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest