- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Ahogy írod, hogy neked minden autó megvan, szerintem neked teljesen felesleges költs erre a részre. Annyi aranyat kell ugyanis rákölteni, hogy biztosan nem jön vissza, cserébe kapsz tournament pontot, meg pízt, meg ilyesmi.
Egyszer-kétszer én is kacérkodtam a 25. helyen belüli helyezéssel, de én sem tudtam megcsinálni. Éjszakásként pontosan indítottam a tournamentet, és a Street smartos volt, ahol volt fullos Subarum akkor már, így bíztam benne. Egyetlen jegyet sem pazaroltam, és csak egy futamot rontottam el... (van ilyen). A végén már csak 680, majd a legvégén csak 500 pontot ad. Rátoltam 4 vásárolt jegyet is, ez 240 arany, és így lettem a 37. Nem nagyon volt több aranyam akkor, venni ugyanis még nem vettem, és nem is hiszem, hogy fogok... Úgy kell nekifutni szerintem, hogy beáldozol párszáz aranyat, és ami nem jön vissza, azt költötted a többi nyereményre. Egyébként 1000-en belül már viszonylag rentábilis. Talán egyszer egy vasárnapit megpróbálok, bár fullos nissan gt-r alatt nem hiszem, hogy érdemes...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest