Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi #3101 üzenetére
Ahogy írod, hogy neked minden autó megvan, szerintem neked teljesen felesleges költs erre a részre. Annyi aranyat kell ugyanis rákölteni, hogy biztosan nem jön vissza, cserébe kapsz tournament pontot, meg pízt, meg ilyesmi.
Egyszer-kétszer én is kacérkodtam a 25. helyen belüli helyezéssel, de én sem tudtam megcsinálni. Éjszakásként pontosan indítottam a tournamentet, és a Street smartos volt, ahol volt fullos Subarum akkor már, így bíztam benne. Egyetlen jegyet sem pazaroltam, és csak egy futamot rontottam el... (van ilyen). A végén már csak 680, majd a legvégén csak 500 pontot ad. Rátoltam 4 vásárolt jegyet is, ez 240 arany, és így lettem a 37. Nem nagyon volt több aranyam akkor, venni ugyanis még nem vettem, és nem is hiszem, hogy fogok... Úgy kell nekifutni szerintem, hogy beáldozol párszáz aranyat, és ami nem jön vissza, azt költötted a többi nyereményre. Egyébként 1000-en belül már viszonylag rentábilis. Talán egyszer egy vasárnapit megpróbálok, bár fullos nissan gt-r alatt nem hiszem, hogy érdemes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest