Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

válasz Elmicsi #3101 üzenetére

Ahogy írod, hogy neked minden autó megvan, szerintem neked teljesen felesleges költs erre a részre. Annyi aranyat kell ugyanis rákölteni, hogy biztosan nem jön vissza, cserébe kapsz tournament pontot, meg pízt, meg ilyesmi.

Egyszer-kétszer én is kacérkodtam a 25. helyen belüli helyezéssel, de én sem tudtam megcsinálni. Éjszakásként pontosan indítottam a tournamentet, és a Street smartos volt, ahol volt fullos Subarum akkor már, így bíztam benne. Egyetlen jegyet sem pazaroltam, és csak egy futamot rontottam el... (van ilyen). A végén már csak 680, majd a legvégén csak 500 pontot ad. Rátoltam 4 vásárolt jegyet is, ez 240 arany, és így lettem a 37. Nem nagyon volt több aranyam akkor, venni ugyanis még nem vettem, és nem is hiszem, hogy fogok... Úgy kell nekifutni szerintem, hogy beáldozol párszáz aranyat, és ami nem jön vissza, azt költötted a többi nyereményre. Egyébként 1000-en belül már viszonylag rentábilis. Talán egyszer egy vasárnapit megpróbálok, bár fullos nissan gt-r alatt nem hiszem, hogy érdemes...

Új hozzászólás Aktív témák