Új hozzászólás Aktív témák
-
Időközben tűnik fel BRR-ben, hogy olyankor lehet egy autó Tuned, ha eléjük a max PR-jét...
Jelenleg ehhez part-okat nézve nálam is a McLaren áll legközelebb, viszont eléggé kitoltak velem, hogy valamelyik frissítésükben behozták azt, hogy 8 csillagosak is tudnak már lenni autók, így most nagyban belelendülhetnék a boss versenyekbe is megint, mindegyik olyan autóval, ami kapott így plusz csillag helyet.A 8 csillaghoz a Koenigsegg áll a legközelebb nálam, oda már csak 37 BP-t kell szereznem, viszont abban vegyesen vannak lila és sárga part-ok.
Viszont még így is jobban megéri gondolom a Koenigsegg-re gyúrnom, mert mégiscsak a legerősebb kampány autó és ha kimaxolnám és "Tuned"-elném is és úgyis levernek, akkor legalább tudnám, hogy az már csak az én bénaságom miatt lesz. Kivéve, ha nem egy szintén maxos LaFerrari ellen dob be a játék persze.Pénz is van, 5-6 millió, szóval az nem fog beleszólni, hogy melyik autót válasszam. Közben meg ez úgyis gyűlögetne, nem holnapra lenne még maxos itt semmi sem, hanem hónapok múlva.
Örülnék amúgy, ha valahol meg lehetne nézni, hogy a Pro-k melyik maxos Hyper autóval nyomják, mert ha az élvonalban esetleg Huayra-k vagy Aventador-ok vannak, akkor persze lebeszélhető vagyok a Koeniggsegg-ről.
-
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A nagy kérdés még nekem, azok a tuningpontok (ezekből lesz valaki ellenfél gondolom "Tuned").Bő 1 évet kihagytam a játékban, akkoriban még nem voltak ilyenek. Érdekes, hogy még most sem sikerült találkoznom ezzel és megérteni, kb 1 hét visszarázódás után...
Monthly gond csomagokat szoktak még akciózni?
Most tudnék olyat venni, ami adna 600 pontot és akkor VIP4 lennék, na de basszus 3490 Ft-ért....
Ez egyben azt is jelentené, hogy erősen támogatnám ezt az undorító, frusztráció okozásra épülő játék rendszert. Max 1000 Ft-ot még költenék ez ügyben, na de bilibe lóg a kéz, miközben 17000 Ft-okért osztogatnak olyan Hyper pakkokat, amik ráadásul nem is fullozzák ki az adott autót. -
kovi9614
csendes tag
koszi joe! mar csak ez a hoonicorn meg az ae86 car series kell nekem(ami nincs black marketbe
)
a porsche az nekem mar 7 csillagos 😁
most 11 ik season van , egyszer vegre jo lenne bent maradni a top 200 ba -
jojokka
tag
Az első tuned autóm egy Viper volt, ajándékba kapott fekete partokkal értem el, és mivel két szettet kaptam, a McLaren is "csak úgy" meglett. Kimaxoltam, rápakoltam a feketéket, és hurrá. A Koeniget és a Lambót önerőből húztam fel feketére, hát megmondom, baromi drága volt. Nem forintban, hanem időben és játékon belüli pénzben. az utolsó szint, amikor már minden alkatrész megvolt hozzá, csak a feketék kimaxolása egyenként 800.000 körüli összeg. Na ebből kell 6... Aztán mész 2-3 kört a koeniggel, és rájössz, hogy a vezetési stílusodhoz jobban passzol a McLaren, és vered a fejed a falba. Azóta persze megtanultam azzal is menni, de máshogy kell, mint a McLarennel. Kevésbé szereti a driftet, inkább lendületből kell vele autózni.
Most alsóbb, sport és super kategóriájú autókat maxolgatok, szigorúan csak napi 2 lépéssel, mert ugye spórolunk...) Viszont a Car Series-ek végigjátszása után sok esetben másik autót kezdek tuningolni. Pedig tuningpontokat úgy tudnék a legjobban gyűjteni, ha kimaxolnék autókat, de ez van.. Majd egyszer belelendülök....
-
joe007
tag
válasz
kovi9614 #4392 üzenetére
Hali!
A Chapter 6-nál az utolsó (Event 5) 780PR kell .)
Ford Fiesta ST (Ken Block) nálam már 6*-os és 712PR-nél járok csak tehát valószínűleg kell még 1* azaz 7*-os hogy teljesíthető legyen az utolsó pálya!Viszont a The Track Machine car series a Porsche GT3 RS 6*-al teljesíthető full sárga parts-okkal és minden kifejlesztve!
-
ssymon
csendes tag
Már értem!
Én azt mondom, hogy teljesen mindegy milyen autóval megy a játékos. A lényeg, ami 99%-ban eldönti egy futam végeredményét az a vezetési képesség. Mehettek ti akár 10 tuning pontos P1-el, ha egy tuningolatlan Viperrel megy egy jó játékos, akkor simán nyerni fog. Jobban termelődik neki a nitro, pont ideális mértékeben farol, stb.
Nekem egy tuningolt LaFerrarival, ami 9 tuning ponttal kihívás az 5100 SP szint elérése. 2 ok miatt: 1) döntögetős kormányzást használok, és mert nem vagyok igazán jó játékos. Most 5028-nál járok. Meg kell várnom minden szezonnál, mikor az igazán kockák elhúznak, akkor van esélyem. -
válasz
jojokka #4390 üzenetére
Értem, de ha jól veszem ki, lehet McLaren helyett akár más is, csak lehetőleg legyen kampány autó, a kivitelezhetőbb BP szerezhetőség végett.
Például akár lehet Köenigsegg is ugye? Ha jól emlékszem, annál közelebb vagyok ahhoz, hogy kimaxoljam.Megpróbáltam napközben McLaren-nnel versenyezgetni (hiányzik az utolsó csillag, egyébként alkatrészileg maxos, akárcsak a LaFerrari), de lealáztak ugyanúgy a versenyeken.
Frusztráló ez a játék úgy, ahogy van, én mondom.
Mikor "Tuned" ellenfelet ad be, ott már alapból elkönyvelem azt a versenyt különösen vesztettnek. Olyankor is, mikor csak "Good start"-tal sikerül indulnom.
Nem tudom, hogy hogyan lehetek én is "Tuned", de ha addig még hónapokig így kellene játszanom, inkább törlöm az egész játékot megint, szerencsére végig tudom mindig gondolni, hogy pontosan mit is ad nekem ez a játék, amiért megéri vele játszanom és nem szoktam sok pozitívra jutni vele kapcsolatban.
Például hosszú, több perces versenyek itt bizony soha sem lesznek, amik pedig tetszenének.@ssymon: Én sem szeretem azt a kifejezést, csak a válaszolt hozzászólásban is használva volt a "pörgetve" szó és akkor már így válaszoltam én is.
Úgy értettem amúgy, hogy végig játszottam már korábban a kampányt.. -
kovi9614
csendes tag
ha valaki nem tudna megcsinalni lotus event 4 /1 es versenyet mert nincs eleg ugrato , csapja a falnak nitrozva egy kanyarba , nekem 1,2 mp hozott
-
kovi9614
csendes tag
a hoonicorn car series befejezesehez hany csillag kell ? vagy mekkora pr ?
a black markettel most huztam 3 asra -
jojokka
tag
Neem, a LaFerrarit nem azért mondtam, hogy ne használd BRR-ben, mert a 650-es jobb, hanem mert a 650-est önerőből is ki tudod maxolni, míg a LaFerrarit csak az EA kénye kedve szerint van esélyed fejleszteni. Jobb egy fullos, tuningolható McLaren, mint egy 930-950 körüli LaFerrari... Szerintem...
Az aktuális pontod alapján ad ellenfelet, mindegy mivel mész ellene, ahogy eddig megfigyeltem.
-
válasz
jojokka #4388 üzenetére
Kipörgettem már a játékot, igazából visszatérő játékos vagyok (csak kíváncsi voltam, hogy jelenlegi telefonomon hogyan fut a játék és kicsit vissza kockultam
).
Tehát azt mondod, hogy BRR-ben nem tanácsos a lehető legmagasabb PR szintű autóval (esetemben a LaFerrari) menni? Például ha én is azzal az McLaren-nel játszanék, akkor gyengébb játékosokat adna be esetek többségében ellenfélnek?
Persze kipróbálom majd (aztán csak ki ne derüljön, hogy Ford Fiestával fogok igazán kaszálni).
Akkor a Skyline Car series-je nálam is várólistára kerül, köszi az infót!
BRR-t meg akkor nem kezelem annyira stresszesen, de egyébként tudom általában bőven teljesíteni azt a napi 3*5 versenyt. Legalább az első reklámnézést (az visze le ugye legtöbbet a várakozási időből) megejtem majd olykor igen, mikor sűrűbb napnak nézek elébe.
VIP 3 tudom igen, hogy csak 1 hónapos és jó lenne megszerezni valahogyan a leg gazdaságosabban a VIP4-et, csak az baj, ahhoz 500 pont kellene és ha vennék egy pl egy Monthly gold-ot, az még csak 450 pontot adna és amúgy sem olcsó manapság (1-2000 Ft) a Monthly gold, ahogy nézem (pedig 2 éve még 537 Ft-ért tudtam olyat venni).
Nem tudom hogyan lehetne ennél olcsóbban szerezni 500 VIP pontot.
Valami ilyen IAP is jó lenne, ami csak VIP ontot adna, cserébe olcsó lenne.Köszi amúgy minden infót!
-
jojokka
tag
A LaFerrarihoz egy kicsit gyakrabban, mint a többihez, de mivel az egyik legerősebb autóról beszélünk, kicsi az esély rá, hogy könnyedén hozzádvágják. A játék elején, amikor elkezdtem, akkoriban 3 simán a Campaign-ban megszerezhető autóra írtak ki 5 napos eventeket a laF 1-1 szintjéért... Én azt javaslom, hogy ne a LaF-ra várjál, pörgesd a játékot, és minimum a Mclaren 650-ig menj el. Azt kimaxolva meg simán hozod a BRR-ben a legmagasabb szintet, én is azzal tolom. (annak ellenére, hogy az Aventador és a Koenig is ki van maxolva). Ne az eventautókra várj, azok csak azért vannak, hogy költs a goldra...
Igen, a Bnr 34-nél az 5 csillagos, kimaxolt kocsi pont nem elég a Car Series-ben. Kb 7 hónapot vártam rá, hogy meglegyen...
BRR-ben simán ki lehet hagyni néhány 3. szettet, én is kiszoktam. Ami miatt fontos, az az, hogy akkor annyi pénzt ad, mint az előző kettőben összesen, ezért amikor KP-ra utazom, sajnos végig szoktam pörgetni. Érdemes úgy csinálni, hogy reklámmal lerövidíted a követési időt, ha tudod, hogy 3 óra múlva már nem lesz időd...
A VIP3 még nem állandó. Elérted, elhasználtad, és ennyi. (azt hiszem 1 hónapos talán???) A VIP 4 az első állandó.
-
forraid
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom mások jártak-e hasonlóan mint én....
A BRR-ben az előző szezon záráskor 4650 SP-m volt amit vissza vett 4500-ra.
Most felvittem 4800-ra ami ugye az iconII szint,erre ezt is vissza vette 4500 SP-re.A gond csak annyi,hogy előre jutni már nem tudok mivel az ellenfelek csupa Tuned-os CCX,Viper,650s.....
Ezt vajon miért csinálta a drága EA? -
Pár kérdés.
1. Milyen sűrűn szokott lenni lehetősség LaFerrari-hoz BP-eket gyűjteni?
Ugye most volt nemrég, legközelebb kb mikorra várható?Minden alkatrész is csak BP-ekre vár, hogy továbbfejleszthessem. Így 6 csillagos formában BRR-ban is nagy szenvedve jutottam csak el ICON I-es rangra (szerintem a későbbiekben még simán visszacsúszok majd előző szintre).
2. Valaki emlékszik még, hogy a Skyline GT-R BNR34-hoz tartozó Car series utolsó versenye megköveteli-e, hogy max csillagos legyen az autó?
3. Az mennyire gáz, ha BBR-ben kihagytam egy napi 3x5-ös versenysorozatnak az utolsó 5 versenyét?
Teljesíthető még úgy a végcél vagy mindenképp már csak az utolsó előtti jutalom tud majd csak meglenni?4. Hogyan lehet nálam is a főmenüben szürke VIP 3 felirat helyett fogaskerék? Egyáltalán miért lenne az jó?
-
joe007
tag
A Nov.2-ei Proving Grounds Special Event for 2017 Lotus Exige Cup 380 természetesen holnap indul és 14h múlva! .)
Még egy programot találtam a játék frissítése után amiben visszatér a DevilsRun Lambo Diablo SV Nov.30-Dec.5-ig!
Itt vannak listában
Proving Grounds Nov02-10-ig (5napos)
Pursuit Legends Nov16-23-ig (7napos)
DevilsRun Lambo Diablo SV Nov.30-Dec.5-ig (7napos)Egy kis képáradat a frissítésről, aki még esetleg nem frissített! Jó mazsolázást a képekhez! .)
Ime a BP-es és Item-es Black Market rész:
A BRR a szokásos 11-14..14 Sponsorships feladattal 27 nap alatt teljesíthető(ennek feltétele hogy minden nap megcsináld a 3x5 versenyt!), de a határ Dec.05-ig (35 nap) kell teljesíteni a P1 15BP megszerzéséhez, mint ahogy eddig is!
-
Orked
csendes tag
4900 SP- volt a BRR- ben. A mostani seasonban pedig visszarakott 4500-ra . Mire fel? 😠
-
joe007
tag
Sziasztok!
Már meg is jelent a v2.6.4 frissítés!
Lehet letölteniItt találjátok meg az új feladatok Pursuit Legends Update angol leírását! .)
Javaslom a fenti link megnézését/elolvasását, mert leírják a mostani megnyerhető kocsik paramétereit!
Ahogy néztem már szerencsére a Reddit-en is frissítették az ifnokat lehet ott is mazsolázni! .)De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Nov.02. - Proving Grounds Special Event for 2017 Lotus Exige Cup 380. Indul 40h múlva!!
02. Nov.16. - Pursuit Legends Special Event for 2009 Pagani Zonda Cinque!
03. The Special Event reruns - azaz újrajátszási lehetőség nyilik az alábbi sorrendben ha vmelyik kocsi meg van már akkor a következőt fogja ajánlani, ami nincs meg!
1995 Lamborghini Diablo SV
2015 Chevrolet Corvette Z06
2001 Nissan Skyline BNR34 GTR
2010 Lamborghini Murcielago SV
2014 Chevrolet Camaro Z/28
2014 Jaguar F-TypeEgyéb fejlesztések:
Két fülre rakják a BP és Items(alkatrészek) részt, illetve az esemény alatt lehetőség lesz nyitni BP-eket az adott kocsihoz! Na majd meglátjuk! -
Köszi, de sajnos így sem jöttem rá, hogy nálam hogyan lehetne beaktiválni. Bár kllehet mindegy is, mert törölni fogom inkább a játékot újra.
Gyakran belegondolok, hogy tulajdonképpen azért farmolok, hogy az alapból is rövid versenyeket még rövidebbé tegyem ugye azáltal, hogy egyre táposabb autóval hamarabb letudom.Na meg az az iap is kiakasztó, ami 17ezer Ft-ért kínál aztán húde "kihagyhatatlan" ajánlatokat. Pofám meg leszakad helyettük.
-
kovi9614
csendes tag
mi az a JDM auto , nem jovok ra 😄 nekem 7* os a laferrarim es volt replay
-
ssymon
csendes tag
Ha így figyelik, akkor azt miért nem figyelik, hogy az összes JDM autóm maxxon van, vagy a Paganim, meg a többim maxxon van? Nem tudok mit csinálni az ilyenekkel, biztosan nem fogok költeni az ilyenekre.
A Dodge Challger SRT8 ( Snoop Dogg), a Ken Block-os Fordom már időtlen idők óta megrekedt.
Persze tudom én, szépen lassan, fent kell tartani a játék izgalmát. -
joe007
tag
-
ssymon
csendes tag
Szia! A Sports, Super és Hyper autóknál a legendray part után a 7 csillagos Black partot adja be, és ott az egységeknél a tuner trials adott napjain beszerezhető zöld, kék, lila és legendary cuccokat kell beszerezni, plussz a scannereket. Ha ezek megvannak, akkor 8 csillag és tuningolható az autó. A Super autóknál a 8. csaillagra ugrás 6 x 175.000-be kerül, a Hypernél 6 x 420.000, a Sportnál talán 105.000 (ezt nem tudom pontosan, vagy 135.000)
A sportnál 4 db scanner kell, itt 10, a Hypernél 16 db.
Valami ilyesmi:
-
bernixi
csendes újonc
Sziasztok!
A mai nap folyamatosan kilép a játék, esetleg más is tapasztalt hasonlókat? Arról ne is beszéljünk, hogy 2 db LaFerrari matrica kell, amit így elég nehéz teljesíteni.
-
Olipapa
tag
Sziasztok! Miért nincsen P1 crates?
-
Sziasztok!
Elég rég jártam errefelé.
Tegnap kíváncsiságból az új készülékemre rápakoltam a játékot, hogy lássam mit bír a középkategóriás Mi A1 ezzel a játékkal (ugyanúgy fut, mint a régi LG G2-mön amúgy), de közel sem állt közben szándékomban újra beleszédülni, de mégis felkeltette az érdeklődésem a játékban pár dolog. Így megy ez azzal, aki hajlamos függőségre.Szóval nekem újnak hat az, hogy már nincsenek Vinyl pontok (vagy mik), és az is, hogy elérhetőek ilyen scanner material-ok a 6+ csillagos partok-hoz. Szerencsére elég erős a Huayra-ám ahoz, hogy tudjak farmolni ilyeneket és egyébként a LaFerrarim várakozóban van, benne minden part-tal együtt, hogy továbblépjen az autó a 7. csillagra.
Tájékoztató jelleggel érdekelne, hogy ha valamikor jövő év valamelyik részén meglenne esetleg a 7. csillag, akkor onnantól az part-okat mennyi pénzért lehet továbbfejleszteni?
Továbbfejlesztés után pontosan milyen material-ok kellenek majd a továbbfejlesztett part-okba? Már egyből kelleni fognak szkenner material-ok is is ezen a szinten?
Képet vagy videót tudtok mutatni ezzel kapcsolatban?Köszi!
-
ssymon
csendes tag
Nekem hosszú hosszú hosszú idő után végre 6 csillagos lett egy kedvező ajánlat miatt.
A Ford GT 2006-ossal, 2017-essel a Murcival, illetve az SLK 55 AMG-vel együtt a végső tuningolásra várnak. Már nem sok kell. Scannereket sokáig tart megszerezni, bár az aranyozott cuccok is kellenének.
De leginkább pénzszűkében vagyok.
Mivel 63-as a mechanikai szintem, csak és kizárólag a P1 érdekel, a többi csak szép lassan. A 91-es szint az úgy gondolom a jelenlegi kocsiállományommal elérhetetlen. Nyilván majd a jövőbeni eseményautókkal lehet majd elérni.
-
ssymon
csendes tag
Jövőhéten hétfőn jön a P1 akció (
), már nagyon várom.
A következő esemény lehet, hogy a régóta bejelentett Pagani Zonda lesz?
De még jobban kíváncsi leszek arra, hogy ennek a Jaguáros balhénak lesz e valami következménye. Ez durvát szólt. Biztos vagyok benne, hogy olvassák a facebookot, vagy a redditet, meg a többieket és gondolkodóba estek. Biznisz ide vagy oda.
Hoonicorn-nal hogy álltok?
-
joe007
tag
Sziasztok!
Az én költségem is szintén 3-400gold között lett!
Azért igen elkeserítő, hogy már erre mennek vegyél jobb cuccot a verdádra, hogy meg nyerhessed az ucsó versenyt! A fene se vesződik vele 150gold azt pipa!
Az utolsó előttinél meg a végén a célegyenes előtt volt egy kocc, de ő járt rosszabbul és én nyertem
Sajnos már nem volt időm és türelmem tovább kísérletezni 6/6 bukta lett az ucsó pályán és 10 perc marad hátra így megvettem 150 golddal a kocsit!
Ha a következő is ilyen lesz igen sokan törölni fogják a játékot akkor talán észbe kapnak az EA-nál! -
!drop
tag
válasz
Candyman001 #4357 üzenetére
Hali rég voltam már de ez most engem is felb*szott xDD (ui elnézés a káromkodásért). Én az utolsó nap utolsó előtti előtti futamáig jutottam ahol a bot szó szerintfelb*szott.. Nem vagyok az az idegeskedő típus de mondom én mi a f*sz????? 180 goldot vertem el csak erre az egy futamra ami nem is lenne gond csak valaki mondja már hogy az nem tudatos hogy 12 ticketem úgy ment el hogy amint megelőztem az első autót az valahogy mindig útólért és az hót hogy kilökött persze nehogy útól lehessen érni? Értem én hogy z EA-nek kell a lóvé de ha nem lenne a játék unfair még talán költenék is rá.... Másrészt egy gyártó miért b*sztatja a játékosait? XDD
-
ZsyfKo
senior tag
Nagy szenvedés árán és kb 500goldért elértem a 719es PR-t, örültem mint majom a farkának, erre ez az utolsó verseny egy vicc, több goldom nincs skippelni úgyhogy ezt is buktam. Kapják be, töröltem a játékot, már az előző kocsit is buktam és egy ideje arany nélkül nem is tudom őket megcsinálni,rendben hogy nehezíteni akarnak de ez...
-
Orked
csendes tag
702 PR- nél vagyok és még 2 futam kell az utolsóig. Úgyhogy feladom.
-
Olipapa
tag
Nekem is skipelnem kellett az utolsó futamot... Már azzal is szoptam, hogy meg legyen a 719PR... Aztán mikor láttam, hogy a második kanyar után eltűnnek a horizontról, úgy voltam vele, hogy inkább skipelem, nem szopok vele tovább. Ez a játék kezd egyre undorítóbb lenni...
-
jojokka
tag
Hát ilyen még velem sem volt. Olyan igen, hogy kellett 90 goldért jegyet venni, most is kellett a diablo-s futamon vagy 9 nekifutás, mire meglett, de az utolsó futamra esélyem nem volt. Nem láttam őket 3 kanyar után, ígyhát szégyenszemre skippeltem az utolsó pályát. Nettó lehúzás volt, semmi több....
-
joe007
tag
Hali!
Nekem holnap reggel 10-ig tart a Jag!
(Mivel a Ford GT 2017-el végig vittem a Car Series feladatot ahol ez a két kocsi van így nincs tétje a JAG megszerzésének, de mivel szeretném minden kocsit a garázsomban látni ezért küzdeni fogok érte!)
De valszeg az EA-nál is látták, hogy igen sokan megtudják szerezni az új kocsikat, ezért bekeményítettek és már a 4.nap utolsó feladatát se tudtam megcsinálni a 3 feladat közül mindig vmelyik nem teljesült!
Most haladok tovább, de ahogy nálad is olvasom ill. más fórumokban is panaszkodnak a játékosok a nehézség miatt!
-
ssymon
csendes tag
válasz
stifi82 #4350 üzenetére
Jónak kellene lennie, mert felhőbe ment és bármikor vissza lehet állítani egy megadott azonosító beírásával.
Sikerült már valakinek ez a Jaguáros sorozat? Én nem tudom mi történt ezzel a játékkal, de így nem leszünk jóba. 17 próbálkozás után sem sikerült, a végén már 724-es PR-el mentem, de a 3. Diablo is simán elhúzott, esélyem sem volt, hogy előrébb végezzek. Ja de, ha nem driftelek, csak akkor meg az nincs meg, úgyhogy batyú. 150 aranyért átugrottam és megvan az autó. De sok ilyen nem lesz, az is biztos. Régóta játszok vele, de ilyet még nem tapasztaltam.
-
stifi82
aktív tag
Helo érdeklődni szeretnék van 1 iphone se készülékem felfrisítettem 11.0.23 iosre de nem úgy megy a teló ahogy kellene van ez a minden tartalom törlése, beállítás törlése.
Ha ezt megcsinálom és vissza telepítem a játékot megmarad az az állapot ahol tartok vagy kezdhetem előről a játékot? -
jojokka
tag
Nagyon elgondolkodtató helyzet, de 1k gold, az 1k gold. Az összes többi BP meg már csak scrap pont, így hát inkább kihagyom. Éppen elég nekem a 10 arany láda, abból most 1.5milla scrap jött, gold költése nélkül.
Az autók már nem nagyon hoznak lázba, egyszerűen csak legyen meg, lehetőleg goldköltés nélkül... A jag nem rossz, jó sok pízt lehet farmolni... Most vagyok a 2. nap végén, egy futamot játszogatok és vesztek újra és újra. Már 632PR-en vagyok....
)
-
joe007
tag
Sziasztok!
Akinek még nincs meg a LaF, akkor a mostani Legendary Crates-ből van lehetősége nyitni BP-ket!
Buy1 = 200gold
Buy5 = 1000gold garantált LaF BP-vel!Vki elkezdte már a mostani Proving Grounds - Jaguar XE eventet?
Nekem tetszik a járgány -
I3u11it
csendes tag
Sziasztok, valaki nem tudja veletlenul hany napos event lesz a kovetkezo Jaguaros?
-
joe007
tag
Sziasztok!
Én is hasonlóan vagyok a BRR-el, habár ha jól menne a game jobban is teljesítenék, de amikor a játék úgy gondolja hogy a falnak megy meg kivagy -50 pontot levon a program, amikor újra belépek akkor nem igazán tud érdekelni ez a rész sajnos! De egy biztos azon nagyon fel tudom húzni magamat, hogy a fenébe tud egy Tuning nélküli kocsi jobb időt menni az én rekord időmnél, de még ha azt se éri el hogy gyorsul le jobban amikor nálam 8 TP van mindig bepakolva a CCX-be???
-
kovi9614
csendes tag
na ki jutott mar el 5500 pontig ? vagy a top 200 ra van eselye valakinek?
-
Olipapa
tag
Sziasztok! Meddig lesz elérhető ez a GT500 újrajátszás? Na meg ti megkaptátok azt a 10BP-t amit a bronz fokozatért kellett volna?
-
kovi9614
csendes tag
miota megjelentek a wrapek azota szepen mindegyik boss auto kapott egy frissitest, es mindegyik kapott egy ilyen wrap tuningot , a versenyeken viszont nem lehet megfigyelni teljesen , ugy hogy megneznem kepeken
-
ssymon
csendes tag
Ennyit azért egyszerre nem költök.
-
joe007
tag
No utána is néztem nagy nehezen megtaláltam a P1-es event leírását is és ott
6* 0/50BP-el kaptuk meg a kocsit, ahhoz, hogy Full-os 8*-os legyen 185BP kell.
5BP=450Gold volt, de csak 10x vehetted meg, azaz ha akkor is tele voltál Lovéval/Golddal max 6*-os-an tudtad L hozni!Nos én nem költöttem rá és így a 185BP=16650Gold!!!
--> Horror ár!!!
16650Gold = A legnagyobb Gold csomag (3750+750=4500Gold)x4=36990HUFx4=147960HUF!!!
Ha a 4 maxi gold csomagot megveszed akkor marad egy kis apró a végén még a kasszában18000-16650=1350Gold marad nálad, ha 0 volt a kasszatartalom
Sok embernek a havi fizetése nincs ennyi sajnos!
De ahogy sokan már írták ez a pénzéhes EA banda ott akar lehúzni ahol csak tud! -
joe007
tag
Meg vetted az összes BP-et??
9240Gold more for 8 stars Ford GT 2017 --> A legnagyobb csomag ajánlatot is nézve 3750+750+1875 Bonus (1x.i alkalom!)=36990HUF=6375Gold
9240-6375=2865 --> Az utolsó előtt Gold ajánlatot nézve is nálam 1630+326+815 Bonus=17990HUF=2771Gold
2865-2771=94 --> 140+28=168Gold=1790HUFEz összesen 36990+17990+1790=56770HUF!!!
Ez az ár csak akkor érdekes ha 0db goldod volt, de nyilván ha nem muszáj az ember nem pazarolja el az összegyűjtöttet! De azért ez már számomra is durva!
Ennyi erővel a P1 összes BP megvételével jobban jártál volna, de az biztos sokkal többe került anno! -
kovi9614
csendes tag
nezd meg jobban , volt 15’ okt 28 an is razor event
nekem okt 3 😄 -
ssymon
csendes tag
Én nem tudok javaslatot adni a Ford eseménynél, csak annyit, hogy inkább a zöld - tehát későbbi - RR versenyeken kell gyűjtögetni. Én megvettem az összes BP-et hozzá. Így nekem nem volt nehézség megszerezi az autót, ami kellett ahhoz, hogy 61-es mechanikai szintem legyen. Sokat kell vele játszani, hogy minél több alkatrészt, pénzt tudj farmolni.
-
ssymon
csendes tag
Ebből a listából ítélve én 2016 február 8-a után kezdtem el játszani a játékkal csak. Mivel nekem a Razor volt az első esemény autóm, a Jaguárral csak sokkal később találkoztam. Azt hittem már 2015-ben játszottam vele.
Most nézem, hogy elírtam. Természetesen nem vagyok annyira jó sofőr, hogy 59. legyek. Úgy akartam írni, hogy 59xx valahány pontom lett. Pedig volt 6100 körül is a 9-es idényben.
Jelen pillanatban 5118-am van, így napi 100.000 pénzt tudok szerezni.
Én is utálom, de sokat kell gyakorolni és megtanulni néhány dolgot. Csak a kanyarokban szabad driftelni, egyenesben nem nagyon és akkor kell driftelni. Mivel én döntögetős módban tudok csak játszani, mert a tapogatós nekem nagyon nem fekszik, így hátrányból indulok, nem áll vissza egyenesbe az autó.
Én azért a gyengébb SP-s autókat megszoktam verni, de néha, néha kikapok. Szép lassan araszolgatok felfelé. Tudom a Laferrarival és 9TP-al bőven 6000 pont fölött kéne lenni. Csak vannak számomra idegesítő dolgok.
Mikor egyenesben megyek és nitrózok, elmegy mellettem egy nem tuningolt CCX, ami éppen nem nitrózik. Hogy? Srác nekiment egy rendőrautónak és nem csökkent a sebessége. Hogy? Folyamatosan használja a nitrót. Hogy?
Szóval vannak hackerek a játékban, remélhetőleg folyamatosan pucolják ki őket. Ja meg VIP 0-val 100-as mechanikai leve szintje van és tuningolt a P1, és büszkén felteszi a facera.Jelenleg a Mercedes 55 AMG, Ford 2006, 2017, Muricélagó, Porsche GT3-at tudom majd annyira fejleszteni, hogy tuningolható legyen, de most visszaveszek. Csak a P1 érdekel jelen pillanatban most.
Most nekem beadott egy Limited offert, amiben a CCX-hez lehet BP-eket szerezni, de számomra értelmetlen az.
-
Norbi.
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, Androidról iOs-re váltottam, hogy tudnám átvinni a fiókom?
írjak a Firemonkeys stúdiónak, hogy "rakják" át a Playből a GameCenterbe? Más megoldás nincs? -
joe007
tag
Hogy ki mikor kezdte el az NFS-NL játékot azt a Daily Assignment(Megszerezhező Jutalmak) résznél tudod megnézni!
Kiválasztod az Achievements fület és máris láthatod mikor gyűjtötted be az első plecsniket.
Én 2015.Dec.20-án kezdtem el! Lassan jubilálok
-
joe007
tag
Szia!
Üdvözlünk a csapatban és gratu az elért eredményhez!
Mivel vidéken voltam ezért nem tudtam írni .)A BRR még mindig kiakaszt, hogy a CCX-emet hogy a fenébe tudja lehagyni egy GT-R35-ös amikor Ő nála nincs Tuning Points nálam meg 8 is be lett állítva!
Ha meg sikerült egy-két versenyet megnyerni rögtön kapom a LaF-okat legalább -200 pont különbséggel és persze hogy bukok legaláb -39 v. -40 pontot!A Ford GT begyűjtése folyamatban a 3. napnál járok akinek van tapasztalata az légyszi ossza meg hol érdemes farmolni! (Megj. A Reddit-et olvasom, de a Ti véleményetek is érdekel!) .)
Köszi a segítséget.
-
kovi9614
csendes tag
miert ? a garazsom nezzen ki ugy ahogy nekem tetszik , viszont nem sokara megvan a 8 ik tuned pontom
utana mar csak 61 nel jon a kovetkezo , ahhoz legalabb 18 tuned auto kell mint lathatod par keppel feljebb, a 10 ikhez meg nevetseges modon 91 .. ujabb 2 ev jatek , raadasul csak brr ben van ertelme a tuned pontnak , ahol igy se ugy se lehet top 200 ba kerulni , csak ha ejjel nappal tolod a brrt -
kovi9614
csendes tag
na en pont ezert nem hoztam egy el a spydert .. igy is a lefarrarim meg mindig nem 8 csillagos mert az elso eventkor kicsit meguntam a jatekot, ez a p1 .. meg 100 ev lesz
-
ssymon
csendes tag
válasz
kovi9614 #4312 üzenetére
Nem. Ezt csak a PR érték miatt tettem. A BRR-ben 1-4-4-et használok. Én bizony vettem. A P1-et akarom még megbulizni és leállok alapszintre. Nagyon nagyon utáltam, hogy a LaFerrari-s 2 x 40 BP-es esemény után másfél évig ugyanazon a szinten volt. Illetve a BMW Razorom is nagyon nagyon sokára lett maxxos. Nekem az volt az első esményautóm. Hát Audi nem nagyon lesz, valami licensz problémák miatt.
-
kovi9614
csendes tag
mindig igy tuningolsz?
nekem a nitro gyorsulas jobban bejon
en kb par hettel kezdhettem elotted , meg a snoop dogos shelbyvel
en is fanatikus vagyok mindennap jatszok vele orakat is , de azert aranyat meg nem vettem
viszont ellentetben veled en mar nem hozok el minden kocsit, 2 ford gt nekem uncsi ..
varok mar egy jo kis audit , vagy barmi jo autot ami nem merci porsche vagy ford, kicsit kiabrandito hogy vagy 8 fordom van -
ZsyfKo
senior tag
De unom már hogy nekem valahogy, nem jönnek ezek az eventek össze anélkül hogy egy csomó aranyat bele ne keljen vernem, ráadásul ezt a mostanit buktam is....
-
ssymon
csendes tag
Premium Crate Chevrolet Corvette Z06 (C7) September 21st
Replay Races Chevrolet Corvette Z06 (C7) September 21st
Premium Crate Lamborghini Huracan September 26th
Replay Races Lamborghini Huracan September 26th
Premium Crate Ford Model 18 October 2nd
Replay Races Ford Model 18 October 2nd
Premium Crate Mercedes AMG C63 S Coupé October 9th
Replay Races Mercedes AMG C63 S Coupé October 9th
Tuner Trials All Access Pass October 9th
Premium Crate Lamborghini Murciélago SV October 16th
Replay Races Lamborghini Murciélago SV October 16th
Premium Crate Porsche 911 GT3 October 23rd
Replay Races Porsche 911 GT3 October 23rd
Premium Crate Ferrari LaFerrari October 29th
Replay Races Ferrari LaFerrari October 29th
Tuner Trials All Access Pass October 30th
Premium Crate McLaren P1 October 30thFrisített a Reddit, itt van a teljes lista.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4305 üzenetére
Bocsánat, október 31.
27th September Huracan RR
3rd October Ford Model 18 RR
10th October Mercedes C63 RR
10th October Tuner Trials AAP
17 October Murcielago RR
24th October Porsche 911 GT3 RS RR
30 October Laferrari RR
31st October Mclaren P1 crates
31st October Tuner Trials AAPIjul Peace írta a Facebookon a "Need for Speed No Limits iOS & Android" nevű csoportban. A Redditen még nincs kint, mint ahogy a mostani Ford esemény részletei sem. Ahol egyébként azt írják, hogy a Ford 2017 esemény 8*-a 65 BP-es, pedig nem, 70 BP-es
Valamiért késlekednek.
-
ssymon
csendes tag
November 1-én P1 crates lesz. Újabb lehetőség...
-
ssymon
csendes tag
Tényleg fanatikus vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Autós kamerák
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest