- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen asztali médialejátszót?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
A zöld sáv az soha sem fog változni semmi fejlesztés hatására sem, egyik autó esetében sem.
Nekem azokkal az autókkal van bajom, amiknél a zöld sáv nagyon kint van (AMG, GTR, Mclaren), mert azoknál nem annyira könnyű időzíteni nekem visszaszámláláskor (nem tudok mihez viszonyítani).
Pl a Shelby és a Viper esetében annak ellenére, hogy ugyanolyan rövid azoknál is a sáv, azért megy jobban náluk a perfect startolás, mert tudom hova tenni a ritmust (vagy hogyan fejezzem ki magam.
), Shelby-nél kerek 1-0 között engedem fel a gázt visszaszámlásnál, Vipernél meg ehhez képest egy hangyányit várok.
Zöld sáv szempontból az M4 a legnyerőbb ugye.
Akiknek nincs még erős AMG-jük vagy GTR-jük (vagy komolyabb autójuk), de azért erősödik az M4, akkor tanácsos rámenni a kimaxolására, mert kellemes vele perfect startolni és elegendő lesz a teljesítménye Mclaren BP farmoláshoz, amivel aztán teljesíteni lehet a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest