Hirdetés
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Erden-t elküldeni szerintem valami irdatlan baromság volt. Nem tudom mennyit kereshetett, de piszok jó kis center volt, annak ellenére, hogy nem volt tömege. ShaQ bármikor kidőlhet a kora miatt és ki lesz akkor a center? Azt megértem, hogy Kristic jött Erden helyére, talán így tudták megoldani az Oklahoma-ból. Ő egy Erden szintű emberke max. Jermaine? Tudjuk, hogy nem centernek való, inkább 4-es.
Egyetlen egy dologra tudok gondolni csak: mivel a mozgása egyre jobb és tud támadó lepattanót is szedni, bizony Davis megy be a palánk alá centernek Jermaine-nel közösen a rotációban egymást kisegítve.Azt is megértem, hogy szereztünk egy fürge csatárt 6. vagy 7. embernek. Nate-nek nem volt helye West mellett a csapatba. Egyébként is sok-sok pontot képes volt elszórni egy meccsen (idióta faltok, idióta dobó kísérletek).
Ha így nézem azért a padunk rövidebb lett, de a nevek valahogy jobbak rajta: Davis, Jermaine, Green, West, Kristic
10 ember végül is megvan. 11.-nek ott van Bradley és ennyi a csapat. Valakinek még jönnie kéne... Perk-ért nem kaptunk gubát, mert egyébként kevés a pénz...Második körös draftjogért cserélni.... ezt azért nem értem, mert ha vártak volna év végéig, ezek a srácok többet értek volna jóval ennél. Olyan, mintha még valakinek jönnie kéne... de hova? Minden hely nagyjából terített most már és arányos.
Lehet, hogy már év elején tudták, hogy Perkins-t el fogják cserélni?! Másképp minek ennyi magas ember... Megmutatták a világnak, hogy felépült és már mehet is cserébe. A baj az valóban, hogy centerből van a legkevesebb jó a ligába. Meglátjuk... Perk azért kicsit fakezű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest