Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Azonnali fotós kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
jimmy5
aktív tag
100MB van ma. Lehet rázogatni
Csumi -
törölt tag
válasz
domper2015 #78868 üzenetére
Ezért írtam, hogy nincs különbség. Egyikre sem érdemes váltani korábbi csomagról. pl tuti+
A sima tutiról még lehet értelme, de nem az ingyen percek miatt. Az ingyen perceknek akkor lenne értelme és célja ha legalább fél nap, vagy egy 24 óra állna rendelkezésre. Így sokat nem ér.Bferibörs, nagyon sokan nem érnek rá telefonálgatni 12 és 13 óra között, hétfőn. Még ha hétvége lenne... marketingnek jó, másra kevésbé.
-
csaszi75
senior tag
-
AMD Power
titán
válasz
AMD Power #78769 üzenetére
Ma újra hívtam a Vodafone ,hogy mégis mi a büdös franc van már a netemmel. Ugye hétfő este óta nincsen. Sajnos még mindig nem tudják megoldani a problémát.
Mondom ne is haragudjanak.... 2023 egy ilyen problémàt ennyi idő alatt nem tudnak orvosolni? Ez valami vicc? Türelmet kérnek és jóváírnak *zaros 3000Ft-t.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #78876 üzenetére
B525ös routert használok xxl csomaggal, jelenleg ennyit mérek rajta. Általában nálam a vasárnapok döcögősek, páran mondták már hogy régi a routerem és azért, de egyenlőre nincs pénzem újabbra, de tervbe van véve. Itt nálam minden méter számít, mindig más az eredmény. -
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #78876 üzenetére
Rendben, az már korrekt sebesség.köszi a válaszod! Èn is azt vettem észre amúgy
Hogy elég pár lèpèst tennem, ès már más a sebesség mint ahogy előtte mèrtem le.
Nálam az online játékok miatt kell a standard apn. Nálam lehet hogy volna esély a 120 fölötti mèrèsre, csak nincs most olyan routerem, ami kèpes volna kihozni a maximumot belőle.
Gondolom a publikus Ip miatt jobban támadhatóak vagyunk.
"Mobilról írtam". -
zzola
titán
válasz
peugeotmate #78859 üzenetére
Tudtommal elvész az opció, de lentebb írták, hogy valakinek megmaradt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Marcsello31 #78874 üzenetére
A lakásomnál valamivel jobb értékeket mérek 80-130, a távolság ugyan úgy kb.200 méter mindkét helyen ,fizikai akadály egyik irányba sincs. A lakás keleti irányban, a mért érték északi irányban van a toronytól. Többször rámértem már mindkét helyen.
Ha jól értelmeztem a visszaolvasást, a standardnet kevésbé biztonságos,mint az internet.
-
Marcsello31
őstag
Hi! Ma letesztelem a Vibert, A Voda netjèvel, este felé úgy is beszélnem
Kel valakivel. Ahogy látom akkor tényleg elég egy minimális kapcsolat.
Viberen keresztül szoktam videót küldeni, itt nagyon jól jön 21megás feltöltés.
BFeribörs, nekem is ilyen a sebességem a vodánál, nagyon sok időt
Spóroltam meg vele. A pingem 18/28 között mozog.
Mindennel leteszteltem a netet, ahol hozza a kivánt sebessèget
Nincs gond. Remélem nem fogják ezt a csomagot babrálni.
A nem standardnetes apn sok proxyn keresztül megy át, a standard netes
Apn meg csak 1en."mobilról írtam".
-
Bferibörs
addikt
válasz
4Grider #78863 üzenetére
és gabor9991
Valami más gond lehet akkor,elnézést!
Sima hívás ma is meg az elmúlt alkalommal is.
Most tökéletesre sikerült,de ilyen sebesség mellett,ugyan azon a helyen ugyan azt a számot hívtam ami most is wifin volt.
A voda toronytól kb. 200 méterről,fizikai akadály nincs.Annyit mondott a hívott fél,ha voda sim- ről hívják viberen,messengeren,gyakran előfordul a szakadozás és vízhang.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Amikor váltottam,nekem a 12x1GB,volt aktív,megmaradt. Persze semmi nem garantált.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ezt garantáltan nem próbálnám ki a vodánál (mondjuk máshol sem).
-
-
blueye
veterán
Biztos volt már de én most ismét "új Vodás" vagyok és nem látom a különbséget a korábbi Tuti 100 és a Tuti 100+ között, leíná vki? (a mostani változás előtt)
-
törölt tag
-
rushty
őstag
Karbantartás / app
-
zzola
titán
válasz
Fenyi Leopol #78853 üzenetére
Nem változnak.
-
Fenyi Leopol
tag
Nekem Tuti 100 csomagom van. Nem használom hang hívásra, csak a net miatt van a dualsim telefonomban. Ezért az érdekelne, hogy a net bővítő csomagok hogyan változnak ha nem váltok át Tuti 100+ csomagra.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Bferibörs #78850 üzenetére
Üdv! Rendben köszönöm a válaszod! Majd ki próbálom hogy nálam hogy
Megy, eddig azt hittem hogy a Viber hivás már megelègszik 5megás le
Ès feltöltéssel, csak a hivás, gondolom a videó híváshoz már több kel,
2mega feltöltéssel az alap Viber hivás is akad mikor èn beszèlek
Kifelé, felém beszélve már nem. Gondolom a jobb letöltés miatt.
Köszi a választ. -
Bferibörs
addikt
válasz
Marcsello31 #78848 üzenetére
10/10- el szerintem nem műxik a viber hívás, itthonról tudok rajta beszélni kb.100/30- as sebességgel,de 200 méterre tőlem már halott,nem mértem ott sebességet sajna.
-
Marcsello31
őstag
Igazából az alacsony érték a viber hívás, online stream és a játékokhoz kellene,
10/10 van korlátlozva, kérdés mi van akkor ha az adott cellán torlódás van, vajon ők kapnak kiemelt sávélt ha már eleve 10/10?.
-
simpley
őstag
válasz
peugeotmate #78841 üzenetére
marad.
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi, Red free 5g-nek mi értelme van 5g hálózatot használni, ha 10mbps-re van korlátozva sávszélesség?
köszi -
peugeotmate
őstag
Köszi a válaszokat!
Ha mégsem menne, akkor írok még.
Amúgy kaptam SMS-t hogy novembertől 19 helyett 30 forint lesz a TUTI100-ban az sms és a hívés percdíja is. A TUTI100+ ban marad a jelenlegi tarifa vajon?
-
blueye
veterán
Miért tolja a Vodafone ennyire a TUTI100+ csomagot?
(olyan nagy a különbség a TUTI100-hoz képest?) -
4Grider
nagyúr
válasz
peugeotmate #78832 üzenetére
Amikor a bunkerben leszel, akkor majd meglátod. Normális telefonokban beállítható, hogy legyen VoWiFi mindig ha van WLAN, vagy csak akkor, ha gyenge a mobilháló. A WLAN-t kiszolgáló periméteren ipsec vpn átengedés kell a szolgáltatás müködéséhez. Ha az le van tiltva, akkor nem fog menni, alapból a legtöbb routeren engedélyezett.
-
simpley
őstag
válasz
peugeotmate #78832 üzenetére
működik, és nem kell előfizetésesnek lenni hozzá.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
kaptam emailt, hogy elérhető a VoWifi szolgáltatás. iPhone 11-em van, iOS 17.0.3-mal ami már támogatja a wifi hanghívást. Kártyás, Tuti csomagban vagyok. Vajon tényleg elérem majd a szolgáltatást? Ha nem, akkor mit kéne tennem? Előfizetésesnek lenni (nem leszek, mert pofátlanul alacsony a telefonos rezsim kártyásként)?
Sokszor előfordul hogy bunkerben vagyok, ahol wifi van, de térerő nincs. Eduroam (egyetemi hálózaton) is működik ez vajon?
Köszi! -
csaszi75
senior tag
válasz
#33802016 #78828 üzenetére
Igen, már más is írta, és más topikokban is..
pl:
https://prohardver.hu/tema/nagy_vodafone_topik/hsz_78821-78821.html
Neked megy? Van szifonod? -
törölt tag
-
csaszi75
senior tag
válasz
w.miki #78817 üzenetére
Erre biztos semmit nem fog mondani a Vodafone vagy bármelyik mobilos ügyfélszolgálat..
Erre valami olyasmi szokott lenni, hogy a PLAY áruházat indítod el és ott keresed meg az APP-ot és ott nézed meg a frissítést.
Másik megoldási lehetőség, hogy egyszerűen törlöd a Cache-t és a tárolt adatokat az adott APP-nak..
Beállítások -> Alkalmazások -> App megkeresése -> Rákattint -> Tárhely -> Adatok törlés + Gyorsítótár törlése..
FIGYELEM: Ehhez tudnod kell az APP belépési adatait, mert újra be kell jelentkezned.. -
brumicica
tag
Wowifi: Belföldön és külföldön egyaránt használható :-o
https://www.vodafone.hu/vowifi"A külföldről, nem magyarországi hívószámra indított hangívásnak és SMS-nek a díja a mindenkor irányadó nemzetközi díjszabás szerint kerül kiszámlázásra." - akkor ez úgy lesz mint a Diginél volt?
Én nagyon élveztem tavaly a Digi kártyámról a chicagoi szállodai szobából hazatelefonálni :-)
-
mrlujoak
veterán
válasz
troland26 #78796 üzenetére
Igen.
Az előfizetés díját előre fizeted.
Így a jelen számlán rajta lesz a szeptemberi előfizetési díjad, és a szeptemberi fogyasztásod (ha a csomagodban foglaltak felett forgalmaztál) és az októberi előfizetési díjad.
A kövi számlán "már csak" a novemberi előfizu díjad, és az októberi fogyasztásod lesz majd rajta. -
w.miki
veterán
Vodafone kártyás csomag esetén hogyan lehet lekérdezni melyik csomagban vagyunk?
Kaptunk egy SMS-t, hogy a Tuti100 csomag díjai emelkednek, de nem emlékszem melyikben vagyunk.Edit1: Igen ugyanez az SMS
Edit2: Váltsunk tuti100+ra, ha nem abban vagyunk?
Edit3: Szerintem a szüleimnek nincs voda fiókjukVáltani mire érdemes?
Más szolgáltatónál jobbak a kártyás ajánlatok? -
bakelitlemez
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam keresővel az eddigi találatokat, de frissen feltenném újra a kérdést. Esetleg valakinek van tapasztalata a Vodafoneos készülékbiztosítással?
Gondolkozok egy iPhone 15 Plus/Pro Max vásárlásán 21 hónapra, de mivel nem kis értékű készülékről van szó, így mindenféleképpen szeretnék rá biztosítást kötni. Jelenleg Apple Care+ vs Vodafone Care Extra+ gondolatmenet zajlik a fejemben, a lopásbiztosítás miatt jelenleg jobbnak tűnik a Care Extra+.+kérdés: ha a Vodán keresztül intézem a jótállási dolgokat vagy a biztosítási ügyintézést, akkor azt minden esetben a csomag tulajdonosnak kell intéznie (mint a készülékátvételt vásárláskor) vagy más is intézheti?
++kérdés: ha valakinek már volt Vodafoneos biztosítási ügyintézése iPhone készülékkel kapcsolatban, akkor az esetleg meg tudná mondani, hogy Hivatalos Apple Szervizben lett megcsinálva vagy valami szerződött mutyi szervizben? -
Atikusz
senior tag
Nem. De én úgy értelmezem, hogy azokon a készülékeken elérhető a VoWiFi, amelyekre egyébként is letölthető az iOS 17.
"A SIM kártya száma (ICCID) 7. és a 8. karaktere 31-re végződik, például: 89367031. Ha ettől eltérő érték szerepel, mindenképpen célszerű egy SIM-kártya cserét végezni, ellenkező esetben a VoWiFi nem használható."
A SIM kártyám 7. és 8. karaktere nem 31-re végződik, viszont eSIM-em van. Akkor ezt "cserélni" kell?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest