- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
ansell
tag
A részletfizetés mától elindult.
Sajnos csak Surf tarifákkal lehet igénybe venni 2 év tarifahűséggel.
Scanneltem egy táblázatot.Emelett ahogy nézem még jópár készülék ára is emelkedett mától.
-
Woolin
tag
Sziasztok!
Decemberben vásároltam egy kártyafüggetlen Nokia 5530 mobiltelefont. Valamiért nem tudok a telefonnal szöveges üzenetet küldeni. Vitamax-os vagyok már nagyon régóta, de eddig ilyen problémám nem volt. T-mobilos kártyával tudok üzenetet küldeni, szóval nem a telefonnal van a baj. Ötletek?
-
VINIKOR
senior tag
Két jópofa telefon jelent meg mostanában:
- Sony Ericsson ElmVárható, hogy a Vodafone-nál megjelennek ezek a Sony Ericsson telefonok?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok. Kinéztem magamnak egy Nokia 5230-ast fekete színben. Ezen az oldalon a prémium csomagban van a Vodafone 100 Plus Surf csomag, mellette pedig hogy 10990. Ha rákattintok a bővebben gombra, akkor ugye kijön, hogy 4000/hó. Ezt értelmezzem úgy, hogy a telefonért kifizetek 10990Ft-t, utána pedig csak azt a 4000-es előfizetést kell fizetnem? Vagy kell még a telefon után is a későbbiekben?
Köszi szépen előre is a választ!
-
papafej67
csendes tag
válasz
bobace #12058 üzenetére
Én is kaptam hasonló sms-t. BM FLOOTTA dijcsomagos vagyok. Elküldtem az FHOBB szót a megadott számra, kaptam egy válasz sms-t, hogy az üzenetem fogadták és ennyi. Azóta sem kaptam az aktiválásról értesítést - nincs is aktíválva ellenőríztem - Ez volt három nappal ezelőtt. Ma felhívtam egy ügyfélszolgálatos hölgyet aki közölte, hogy én vagyok az első aki hasonló problémával felkereste őket, utána néz a dolognak és sms-ben értesítést fogok kapni. Egyébként a díjcsomagomon belül aktíválva volt egy mobilweb opció - amit én nem rendeltem meg - állítólag tavaly nyáron küldtek sms-t hogy aktíválták a telefonomon, amit az ingyenes egy hónap után le kellett volna sms-ben mondanom, amennyiben nem kérem. Én ezt nem tettem meg, hangsúlyozom nem is használtam. Ez volt a szerencsém, mert ha adott hónapban 1 kb adatforgalmam is lett volna automatikusan leemelik a havidíját ennek a csomagnak ami 800 Ft/hó. Valakinek volt még ezzel kapcsolatos esete?
-
-B-
senior tag
válasz
- William - #12078 üzenetére
Ha feltöltőkártyásan megveszed 30-ért, azt is fel kell tölteni időnként, úgyhogy a 30-hoz még add hozzá a feltöltőkártyák árát 24 hónapon keresztül.
Nem tudom a havidíjat miért kell beleszámolni a készük árába, azt le lehet beszélni. -
Exini
csendes tag
Sziasztok! Előfizetéssel kapcsolatban érdeklődök,tudnátok-e segíteni?!
Nagyon megtetszett a HTC Wildfire. Mennyivel járok rosszabbul,ha előfizetésesen veszem meg mint ha kártyásan?
Az üzletbe mikor bemegyek,és a telefont "el szeretném vinni" előfizusan kell vmit fizetnem?
(Komfort kategóriás előfizetést,Vodafone 50 Plus -t választanám)Hogy tudok a legkedvezőbben hozzájutni egy ilyen telóhoz?
köszi előre is a választ -
válasz
Most mi a bánatos szösznek neked telefon? Nézegetni?
(Miért kell a havidíjat beleszámolni a készülék "árába"?)
-
válasz
Döntsd el akkor, hogy telefont akarsz, vagy előfizetést....
-
- William -
csendes tag
-
válasz
- William - #12076 üzenetére
Alapjáraton csak a készülék árát kell kifizetned.
Vodafone 845 19990ért vagy pedig LG GT540 35990ért.
Ha a 2750 forintos 50 Plus Surf csomagot választod, akkor viszont 11990 és 24990 a készülékár.
-
- William -
csendes tag
Sziasztok!
Ha a Vodafone-nál a Vodafone 50 Plus-al veszek előfizetésesen egy telót,havi 1750 Ft-et kell fizetnem, szerződéskötéskor kell fizetnem vmennyit?
Hogy tudom azt megnézni,h. épp mennyi pénzt beszéltem le, sms-eztem el,mivel nem kártyás ugye itt nem vagyok korlátozva és félek,h. nagyobb költségem lenne, ti ,h. oldjátok meg ezt?
Melyik telefont ajánlanátok a Vodafone-nál havi 1750ft-tal, ami érintőképernyős, wifis, androidos, jól néz ki és megbízható? -
KőkorSzaki
tag
válasz
KőkorSzaki #12050 üzenetére
Nem sikerült megoldani, nem enged a rendszerük a My vodafone-ra regisztrálni. A voda széttárja a karját, néha bolond a rendszer. Hát ez sokkal inkább tartósnak tűnik. Szerencsére a user error-t meg sem próbálják emlegetni. Persze kit izgat a my vodafone, amikor lekérdehetem az egyenlegemet 41 vagy mennyi forintért.
-
válasz
pető bá' #12072 üzenetére
Már bocs, de kenheted a hajadra a T megoldását is! Van ott olyan telefon, ami már két hónapja ott van, aztán még sehol sincs. Néha, ha eszébe jut esetleg valamelyik illetékesnek, akkor foglalkoznak az oldallal, de amúgy...
(Igaz ez is valamiféle fejlődés, hiszen régebben nem volt ez sem...) -
-
MIFtIli
aktív tag
Vodafone tweet tarifával, ha s sim-em egy modembe rakom, és csak facebook-ot és neptunt nézek, akkor az tényleg ingyenes?
A honlapon nem találtam erről részletest leírást.
T-mobilnál van gprs sebességre optimalizált facebook oldal, ott csak az ingyenes. Vodafonnal az az oldal viszont nem elérhető. -
Grande Ale
őstag
válasz
dedike #12063 üzenetére
Hát, befáradtam. Semmit nem tudott róla mondani az eladó. Azt mondta, hogy már mennie kéne, mindenki ki lett képezve, de egyelőre csak egy telefon van hitelre, az is csak márkaboltban. Csak beindul majd, és nagyon remélem, hogy nem csak a márkaboltokban lesz elérhető...
-
válasz
Grande Ale #12062 üzenetére
Most is azok! Befáradsz valamelyik üzletbe, és már mondják is!
-
Grande Ale
őstag
Mikor lesznek publikusak a hitellehetőségek?
-
Z0C!
őstag
válasz
Prinz Eugen #12059 üzenetére
mindent lehet csak akarni kell
-
Prinz Eugen
tag
Heló!
Vodás HTC Legendet lehet függetleníteni?
kösza választ előre is -
bobace
addikt
Kapott valaki mostanság üzit, hogy küldje az FHOBB-ot smsben egy számra, és 3 hónapig 500 Ft-ért netezhetek korlátlanul? Ez a Hobby csomag egy változata? Mert a honlapon ilyen sms szócskát nem találtam, vagy ez a flottásoknak van, azért FHobb?
-
segi67
csendes tag
Olyan problémám lenne hogy nem tudnak se fel hívni sem én indítani hívást.Egyszerűen próbál kapcsolódni majd befejezi a hívást állítólag aki pedig hívni próbál annak foglaltat jelez.
Sms kaptam az megy de először telefonra gyanakodtam nyomtam egy teljes visszaállítást,de még mindig, utána megpróbáltam másik telefonban és szintén nem megy így nem a telefon problémája!
Valaki találkozott ilyennel és ha igen mi lehet a megoldás?? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
radamsky #12039 üzenetére
pedig user error, igaza van mukibuci-nak...
ha kérdez a telefon (és persze, h kérdez), akkor ha igent nyom (mert igent nyomott), akkor?
Akkor is a szolgáltató hibás?mert itt ez a helyzet. De a szolgáltató a hibás.
Mondjuk én könnyen pofázok Multimédia csomaggal, 3 giga adatforgalmi lehetőséggel havonta.....
-
wwhy
veterán
válasz
2 előfizuból egyet, üfsz látja, h kiküldik a kódot 101x, de nem értik, h az egyiket miért nem lehet regelni (én sem)
-
SZ4B
tag
válasz
kb.6 számot,egyenként cca 30 mp alatt a jelszó kiküldésekkel együtt
-
válasz
Biztos én vagyok a kiválasztott, de nekem sikerült... Sőt többször is...
-
KőkorSzaki
tag
Vettem egy telefont vitamaxszal 2 hete. Azóta nem sikerült a my vodafone-ra regisztrálni. Négyszer hívtam az ügyfélszolgálatot, az első nem értett hozzá (a regisztrációt nem tudta megmondani hol van), a másodiknak sikerült (segíthetek menü, my vodafone reg), és onnan kezdve az ÜSZ-szel nincs gondom, viszont beregisztrálni nem tudok, az SMS-en küldött kódot beírom és semmi. Szóval ebben a témában még kétszer hívtam őket, közben vagy 20x megpróbáltam 3 különböző böngészővel, semmi.
Eredetileg át akartam meni az egész családdal a vodkához a t-mobile-tól, szerencsére 1 telóval kezdtem. Ilyen bénázást sem a t-nél, sem a pannonnál (bár ott régen voltam) nem láttam.
A mostani felületen (mert állítólag ez új) sikerült már valakinek my vodafone-ra regisztrálnia?
-
dzsozefo
aktív tag
Üdv!
Nokia e51-re szeretném beállitani a levelezésemet " gmail " . Tökéletesen működik, de mióta vodanetet megrendeltem és azon szeretném használni arra annyit felel, h nem találja a szerver-t. ugyanazokkal a beállitásokkal leszedi a leveleket ha wifire csatlakozom.
Nem szeretném használni a Gmail alkalmazást. De sajna most arra kényszerülök.
A legjobb lenne ha leszedni 15 percenként és látnám a főoldalon a friss leveleket ha érkezett.
-
válasz
Prinz Eugen #12044 üzenetére
Szia!
Persze. Mindent lehet. Hogy aztán működni fog-e... -
Prinz Eugen
tag
Hello!
Nem tudja vki hogyha amerikábol hozatok egy pl. AT&T-s mobilt, akkor azt itthon lehet függetleníteni? -
válasz
radamsky #12039 üzenetére
Tévedés! Legyen net a telefonon vásárláskor! Csupán ennek a net lehetőségnek kellene valami normálisabb árat megállapítani, esetleg ajándékba adni a SIM mellé 10-20 MB adatforgalmi lehetőséget!
Egyébként -bár nem szeretem ismételni önmagam- mindhárom magyarországi szolgáltató valamilyen net elérést tesz a SIM mellé, s elég kemény áron!
Egyébként pedig minden telefon felhívja a használója figyelmét, hogy csatlakozik, s arra is, hogy ez pénzbe kerülhet!
-
radamsky
senior tag
válasz
mukibuci #12036 üzenetére
Ennyire nem kell védened őket.
Ha veszek egy telefont akkor nehogy már alapból net aktiválva van. Fogjuk fel az User kezdő és nyomkodja észre se veszi hogy netten is van. Majd hó végén csak azt érzi hogy hopp mi ez a nagy számla
nehogy már azért vegyek egy vitamax kártyát hogy bekapcsoljam a telefont és lekapcsoljak mindent ami nethez kell. A vásárlok 60-70% nem profi, csak telefonálásra használja a telcsitAz én értelmezésem szerint ugy kellene User vesz egy telefont majd ha kell neki net előfizet
addigra tisztába jön a telefonnal isBilibe a kezem
Nem bántom a vodát, nem szidom, de boldogabb lennék ha ilyen aproságok nem lennének
Ez tiltott árukapcsolás
nem veszekedni akarok, cssak éppen akarok venni egy telcsit, ujabbat, már egy vitamax sim kártyát beszereztem
-
ansell
tag
Rákérdeztem márkaboltban (Arena Plaza) a részletfizetésre:
jelen pillanatban egyetlen készülék kapható részletre: a Nokia 5230-as
az igazi részletfizetés szept. 1-től indul. -
Sztbeni
őstag
Ha kikapcsolom az internet startot, akkor nem is tud csatlakozni a nethez a mobilom?
-
Brutális eb
addikt
válasz
dedike #12023 üzenetére
Sajnos a panninál is elolvastam egy ilyen fecnit és mégis korlázos lett a "korlátlan" internet.
Majd mondták,hogy amit olvastam nem a teljes aszf mert az nincs kint minden üzletben.....
Persze mindent el kell ovasni igazad van aláírom sőt.De akkor is alaptomos és sunyi dolog mivel én telót menni mentem be miért gondolnám,hogy árúkapcsolnak.
Sebaj olvasni olvasni olvasni(Majd kimenve az üzletből irány a kórház mert összevernek a sorban állók)
Ettől függetlenűl szánalmasan gyenge próbálkozás és gusztustalan.
Hangsúlyoznám szémomra.
Mindezek után minden tiszteletem a voda ezen a fórumon jelenlévő popsipucolóinak.
Akinek nem inge...... -
válasz
tomiee85 #12026 üzenetére
A telefon se írta ám ki, hogy most pedig csatlakozni fog a hálózathoz, és ez esetleg pénzbe is kerülhet....
És ha még nem is közölte volna veled a teló, akkor mit is gondoltál, hogy fog a gmail fiókoddal szinkronizálni net nélkül
Lehet mutogatni itt mindenkire, ez akkor is user error
-
tomiee85
senior tag
válasz
dedike #12025 üzenetére
Szerinted ha tájékoztatnak akkor nem rakok bele egy csutkára lemerült vitamax kártyát elsőre? Sose volt androidos telefonom, így tájékoztatás hiányában honnan kellene tudnom hogy 9000 al lehúznak a teló bekapcsolásáért ha nem kérek a net csomagjaikból?
Ez az internet start kezdem azt hinni a bosszú azokkal szemben akik nem kérnek a netjükből. -
válasz
Brutális eb #12022 üzenetére
Ennél világosabban, érthetőbben és szájbarágósabban nem hinném, hogy lehetne tájékoztatni a "Kedves" ügyfeleket!
(azt hiszem, ma nagyon eltévedtem...
)
-
-
Blamazs
senior tag
En nem ertem miert szivatja az ugyfeleket a voda ezzel az alapbol bekapcsolt start csomaggal. Nem hiszem, hogy nem veszik eszre, hogy reklamal mindenki miatta.
Kapcsoljak be a napijegyet es kesz ha ennyire netet akarnak adni.
De ez igy elegge lehuzas szagu. -
radamsky
senior tag
válasz
tomiee85 #12016 üzenetére
hmm
hírközlési felügyelet-fogyasztóvédelem-meg akár az úristenhez is fordulhatsz
ha nincs befizetve a számla akkor a voda ugye kikapcsolja a telcsit, és mivel nálam pl. nem hobbiból van hanem azért hogy használjam, főleg hogy az egész flotta kikapcsolódik, innentől a hajamra kenhetem még ha igazam is van. föleg az összes telcsit korlátozzák
Sajnos a magyar szervek nem a gyorsaságukról híresek, söööt. van egy vitám egy szolgáltatóval majd 1 éve húzódik, pedig igazam van, de attól a szolgáltatásból kikapcsoltak, majd mikor már asztalt borogattam, nagy kegyesen elismerték igazam van és visszakapcsoltak.
Itt lenne a happy, csak éppen kiszámlázták a kikapcs meg bekapcs dijat
Agyam eldurran ilyenkor és most megint megy a pofozkodás
Ez most nagyon Off volt
Csak azért válaszoltam erre mert a hajam égnek áll, mikor azt látom hogy valaki bízik még az ilyen szervekbe
egyszerűbb ha befizeted, és nem leszel kikapcsolva, aztán reklamálj. Általába a Voda jóvá is szokta írni , vagy legalábbis egy részét. Ezért néha templomba is elmegyek gyertyát gyújtani és hálálkodni
bocsi az Offé
A lényeg ne halogasd hanem lépj
-
radamsky
senior tag
válasz
tomiee85 #12012 üzenetére
pedig ki kell fizetned, max legközelebb te is gyanakvó leszel mint én. Én hiába reklamáltam, nem írták jóvá a gyerek telcsijénél
Örülj hogy csak 9000 Ft
nekem volt hogy 56 ezer volt a félhavi számla, a barom emelt dijas sms játékuk miatt
Nem én csináltam, de flotta csomag van és nálam csapodik az összes
valamit jováirtak, de ..... keserü a szájizem
Mostmár ugy megyek voda boltba hogy kérem az aprobetüs részt
a nagy betüs az nem érdekel. A csaj multkor kérdezte hogy csodálkozik hogy elolvasom, nem szokás. Én meg kényelmesen elolvastam, van időm
-
radamsky
senior tag
külön akartam írni, ehhez a hitelhez kapcsolódóan.
Nekem lehet hogy jól jönne, mert ugye köhög a telefonom (ergo lassan rémálom, igaz van már vagy ezeréves, de 3 az biztos), és mondjuk van most 20 ezrem. Igen ám de 20 ezerig meglehet nézni milyen telefonokat lehet kapni, fölég úgy hogy ugye 2 évre megint alá kell írnom, és addig új telefon max. a holdba van
Na ilyenkor jól jön mondjuk egy kis rásegítés, főleg ha kamatmentes is. mert akkor azt mondom magamba hogy ugyan már ne szenvedjek ezzel a mostanival, hanem tegyünk hozzá még egy 20 ezres hitelt, meghosszabbítom az előfizetést és akkor veszek egy olyan telefont ami legalább megint kiszolgál egy ideig. Azt a 20 ezret meg nem tudom 1 év alatt apránként hozzácsapják a számlához
na ja közbe felébredtem és észrevettem hogy bilibe log a kezem
nálam erre pl jó lenne a részletfizetés, de még sokat nem lehet tudni róla, de amit fenn leírtam azt el tudnám képzelni. Anno Westeles voltam ezer éve és már ott ment ez. Más kérdés hogy 1 év után vehettem anno akciós áron készüléket
én Pl nem villogásra veszem soha a telefonomat, hanem ár-teljesítményt nézek max. 20-30 ezer forintig. 100 ezer forintért telefont??? az már majd egy nettó fizetés, ennyire gazdag nem vagyok
-
tomiee85
senior tag
-
tomiee85
senior tag
Kiderült hogy az került 9000 ft-ba hogy bekapcsoltam az androidos készüléket és testreszabta magát.
Ügyintéző megkérdezte : akarok e vodanetet használni. Mondom semmilyen formában se.
Csak én érzem hogy ezt meg kellett volna említenie hogy 1. aktív ez a szar (13ft/10kb) 2. andoid beállítása megeszik 7megát ami majd 10k forint.
GG voda.ebből egy 1750 lesz.
-
club1
veterán
-
válasz
bence2 #12002 üzenetére
Pont úgy teszel, mintha az ember nem kötne szerződést csak a részletfizetés miatt....
Márpedig ha úgyis van előfizetésem, akkor milyen plusz költség van még
tomiee85: Igen, ez komoly. Tényleg így van.
Gonosz mód on: kértél volna valami netes opciót mellé, ebből kijött volna majdnem egy év... -
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Voda 845 telót, előtte l760v-t használtam sose neteztem rajta.
Megkaptam ez első számlát az új telefonra ahol ezek a *.*-ok szerint 7,5 megát neteztem a hálózatukban, amiért 9000 Ft-ot fizessek be.
1. direkt kilőttem a netjüket.
2. 7,5megáért 9000 ft ez komoly????
3. szerintük 2007 óta van vodafone internet start csomagom, szerintem nincs.Tudtok segíteni mit lehet tenni az ügyben mert 9000ft-ot (még ha neteztem is volna amit szerintem nem tettem) nem fogok kifizetni 7,5megáért. Olyan isten nincs hogy ennyit fizessek ezért.
Köszi a segítséget előre is.
-
bence2
csendes tag
válasz
dedike #11999 üzenetére
Se a termék árába nem volt beleépítve, se kötelező kapcsolt termék nem volt? (előfizetés, stb). Ha nem, akkor kis összegű promóció, hogy legyen szintén vevőcsalogatás. És mert elégedett ügyfélként reklámozod őket majd. Ilyenek pl néhány Mediamarkt-os kamatmentes cetelem kölcsönök, ha ilyesmire gondolsz.
De láttam már rá példát, hogy egy bizonyos típusú sony TV egészen a kamatmentes hitelig akció nélkül 200ezer FT volt, majd utána megjelent akciósan 230ezerért és hatalmas lehetőségként kamatmentes hitelre.
Gondolom a 30ezres áremelés nem véletlenül van és esetleg nem annyira elképzelhetetlen, hogy a termék áraiba beleépítik a "kamatmentes" hitel veszteségeit. Tekintettel arra, hogy a kereskedelmi cégek nem jótékonysági non-profit vállalkozások:-)Tényleg nem akartam, hogy bárki félreértse az írásomat, csak annyit, akartam kifejezni, hogy óvatosan kell csinálni, ha esetleg részletre vásárol. Arra akartam célozni, hogy érdemes néha a kulisszák mögé tekinteni
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest